Zinederon
Kilopat
Daha fazla
Ben de 12.12, 6. Sınıf.
Ben de 12.12, 6. Sınıf.
Yaştan bir şey olacağını düşünmüyorum, ancak özellikle T.C. kimliğiniz ile ilgili herhangi bir bilginizi veya adresinizi paylaşmayın.Herkese açık bir platformda isim, soy isim ve yaş gibi bilgilerinizi paylaşmanızı önermem. Herkesin kendi tercihi tabii.
Herkese açık bir platformda isim, soy isim ve yaş gibi bilgilerinizi paylaşmanızı önermem. Herkesin kendi tercihi tabii.
14 yaşındasın sanırım.Hexadecimal olarak 0xE yaşındayım.
Herkesin profilinde yazmıyor.Aynen, ama burada özel biligilerimizi paylaşmıyoruz, zaten profilimizde yazıyor, ayrıca bir kişi yaşımızı bilse ne yapabilir?
Hocam sadece yaş'ı verelim diğerleri önemli.
Tavsiyeniz için teşekkürler.
Yaştan bir şey olacağını düşünmüyorum, ancak özellikle T.C. kimliğiniz ile ilgili herhangi bir bilginizi veya adresinizi paylaşmayın.
En basitinden insanların size karşı tavrı değişebilir, yaşınız küçükse dediklerinizi ciddiye almayabilirler. Tabii kimse annesinin karnından 20 yaşında doğmuyor ama ben paylaşmamayı tercih ederim.Benim hepsi açıkta.
Mesajı düzenleyin lütfen, sırrı bozmayalım.14 yaşındasın sanırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.