Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2021 #21 Luuks dedi: 12, 6. Sınıf. Genişletmek için tıkla... Ben de 12.
Luuks Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 629 Çözümler 5 14 Şubat 2021 #22 hadwiger dedi: Herkese açık bir platformda isim, soy isim ve yaş gibi bilgilerinizi paylaşmanızı önermem. Herkesin kendi tercihi tabii. Genişletmek için tıkla... Yaştan bir şey olacağını düşünmüyorum, ancak özellikle T.C. kimliğiniz ile ilgili herhangi bir bilginizi veya adresinizi paylaşmayın.
hadwiger dedi: Herkese açık bir platformda isim, soy isim ve yaş gibi bilgilerinizi paylaşmanızı önermem. Herkesin kendi tercihi tabii. Genişletmek için tıkla... Yaştan bir şey olacağını düşünmüyorum, ancak özellikle T.C. kimliğiniz ile ilgili herhangi bir bilginizi veya adresinizi paylaşmayın.
S Salih_Emre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 5.969 Makaleler 3 Çözümler 8 14 Şubat 2021 #23 hadwiger dedi: Herkese açık bir platformda isim, soy isim ve yaş gibi bilgilerinizi paylaşmanızı önermem. Herkesin kendi tercihi tabii. Genişletmek için tıkla... Benim hepsi açıkta.
hadwiger dedi: Herkese açık bir platformda isim, soy isim ve yaş gibi bilgilerinizi paylaşmanızı önermem. Herkesin kendi tercihi tabii. Genişletmek için tıkla... Benim hepsi açıkta.
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 14 Şubat 2021 #24 10.
batuhan_n Decipat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.229 Çözümler 2 14 Şubat 2021 #25 Linuxginar dedi: Hexadecimal olarak 0xE yaşındayım. Genişletmek için tıkla... 14 yaşındasın sanırım.
Yararsız Üye Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ocak 2014 Mesajlar 7.583 Makaleler 10 Çözümler 9 14 Şubat 2021 #26 Gününe göre değişiyor. Genelde 31, canım olgun olmak isterse 45, huysuz olduğum zaman 80, çocuk olmak istersem 12.5...
Gününe göre değişiyor. Genelde 31, canım olgun olmak isterse 45, huysuz olduğum zaman 80, çocuk olmak istersem 12.5...
U us3469734 Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 1.366 Makaleler 2 Çözümler 10 14 Şubat 2021 #27 15. Ama belki kabul edilmez diye 20 yapmıştım.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.661 Makaleler 51 Çözümler 45 14 Şubat 2021 #29 EZİC AJANI dedi: Aynen, ama burada özel biligilerimizi paylaşmıyoruz, zaten profilimizde yazıyor, ayrıca bir kişi yaşımızı bilse ne yapabilir? Genişletmek için tıkla... Herkesin profilinde yazmıyor. Qi Strannik dedi: Hocam sadece yaş'ı verelim diğerleri önemli. Tavsiyeniz için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Luuks dedi: Yaştan bir şey olacağını düşünmüyorum, ancak özellikle T.C. kimliğiniz ile ilgili herhangi bir bilginizi veya adresinizi paylaşmayın. Genişletmek için tıkla... Salih_Emre dedi: Benim hepsi açıkta. Genişletmek için tıkla... En basitinden insanların size karşı tavrı değişebilir, yaşınız küçükse dediklerinizi ciddiye almayabilirler. Tabii kimse annesinin karnından 20 yaşında doğmuyor ama ben paylaşmamayı tercih ederim.
EZİC AJANI dedi: Aynen, ama burada özel biligilerimizi paylaşmıyoruz, zaten profilimizde yazıyor, ayrıca bir kişi yaşımızı bilse ne yapabilir? Genişletmek için tıkla... Herkesin profilinde yazmıyor. Qi Strannik dedi: Hocam sadece yaş'ı verelim diğerleri önemli. Tavsiyeniz için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Luuks dedi: Yaştan bir şey olacağını düşünmüyorum, ancak özellikle T.C. kimliğiniz ile ilgili herhangi bir bilginizi veya adresinizi paylaşmayın. Genişletmek için tıkla... Salih_Emre dedi: Benim hepsi açıkta. Genişletmek için tıkla... En basitinden insanların size karşı tavrı değişebilir, yaşınız küçükse dediklerinizi ciddiye almayabilirler. Tabii kimse annesinin karnından 20 yaşında doğmuyor ama ben paylaşmamayı tercih ederim.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 14 Şubat 2021 #30 batuhan_n dedi: 14 yaşındasın sanırım. Genişletmek için tıkla... Mesajı düzenleyin lütfen, sırrı bozmayalım.
batuhan_n dedi: 14 yaşındasın sanırım. Genişletmek için tıkla... Mesajı düzenleyin lütfen, sırrı bozmayalım.