E EZİC AJANI Decapat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 2.693 Makaleler 1 Çözümler 10 14 Şubat 2021 #41 Luuks dedi: Az sonra, sizi basmaya gelirler.(!) Genişletmek için tıkla... Ben basıyorum, gelen gelsin! hadwiger dedi: Kim yaşı yüzünden aşağılanmak ister ki? Ayrıca aşağılamanın tek yolu "velet" gibi sözcüklere maruz değil. Neyse, bu konuyu uzatmayalım. Saçma sapan sebeplerden gereksiz mesaj cezası yemekten bıktım. Umarım ileride pişman olmazsın. Genişletmek için tıkla... Aynen, biraz abarttı @Yumemi Yumemite hocam. anomalynx dedi: IP adresini de alırım evine 57 tane fındık lahmacun 23 tane de normal lahmacun yollayacağım . Genişletmek için tıkla... Lahmacun fantezisine bak!
Luuks dedi: Az sonra, sizi basmaya gelirler.(!) Genişletmek için tıkla... Ben basıyorum, gelen gelsin! hadwiger dedi: Kim yaşı yüzünden aşağılanmak ister ki? Ayrıca aşağılamanın tek yolu "velet" gibi sözcüklere maruz değil. Neyse, bu konuyu uzatmayalım. Saçma sapan sebeplerden gereksiz mesaj cezası yemekten bıktım. Umarım ileride pişman olmazsın. Genişletmek için tıkla... Aynen, biraz abarttı @Yumemi Yumemite hocam. anomalynx dedi: IP adresini de alırım evine 57 tane fındık lahmacun 23 tane de normal lahmacun yollayacağım . Genişletmek için tıkla... Lahmacun fantezisine bak!
Yumemi Yumemite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 7.345 Çözümler 60 14 Şubat 2021 #42 hadwiger dedi: Kim yaşı yüzünden aşağılanmak ister ki? Ayrıca aşağılamanın tek yolu "velet" gibi sözcüklere maruz kalmak değil. Neyse, bu konuyu uzatmayalım. Saçma sapan sebeplerden gereksiz mesaj cezası yemekten bıktım. Umarım ileride pişman olmazsın. Genişletmek için tıkla... Ne yapabilirler ki? (Ciddi soruyorum)
hadwiger dedi: Kim yaşı yüzünden aşağılanmak ister ki? Ayrıca aşağılamanın tek yolu "velet" gibi sözcüklere maruz kalmak değil. Neyse, bu konuyu uzatmayalım. Saçma sapan sebeplerden gereksiz mesaj cezası yemekten bıktım. Umarım ileride pişman olmazsın. Genişletmek için tıkla... Ne yapabilirler ki? (Ciddi soruyorum)
batuhan_n Decipat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.229 Çözümler 2 14 Şubat 2021 #43 Linuxginar dedi: Mesajı düzenleyin lütfen, sırrı bozmayalım. Genişletmek için tıkla... Hocam düzenledim ama siz mesajımı alıntıladığınız için gözüküyor.
Linuxginar dedi: Mesajı düzenleyin lütfen, sırrı bozmayalım. Genişletmek için tıkla... Hocam düzenledim ama siz mesajımı alıntıladığınız için gözüküyor.
Pilot18 Hectopat Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 684 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Gökyüzü 14 Şubat 2021 #44 15 ama internetin yaşı olmaz o yüzden 2000-2001-2002-2003 doğum tarihli biriyim(!)
E EZİC AJANI Decapat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 2.693 Makaleler 1 Çözümler 10 14 Şubat 2021 #45 Yumemi Yumemite dedi: Ne yapabilirler ki? (Ciddi soruyorum) Genişletmek için tıkla... Telefon numaranın kalan 6 hanesini sallayarak bulurlar ve olanlar olur....
Yumemi Yumemite dedi: Ne yapabilirler ki? (Ciddi soruyorum) Genişletmek için tıkla... Telefon numaranın kalan 6 hanesini sallayarak bulurlar ve olanlar olur....
A anomalynx Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.626 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2021 #46 EZİC AJANI dedi: Ben basıyorum, gelen gelsin! Aynen, biraz abarttı @Yumemi Yumemite hocam. Lahmacun fantezisine bak! Genişletmek için tıkla... Pizza da yollayabilirim double cheeseburger de.
EZİC AJANI dedi: Ben basıyorum, gelen gelsin! Aynen, biraz abarttı @Yumemi Yumemite hocam. Lahmacun fantezisine bak! Genişletmek için tıkla... Pizza da yollayabilirim double cheeseburger de.
Bsd Kaymak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 3.216 Makaleler 2 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2021 #47 Yumemi Yumemite dedi: Adım: Mina. Soyadım: Yay. Yaşım: 18. Telefon numaram: 0567 *** ** ** Doğum tarihim: 07/05/2002 Instagram: (vazgeçtim vermekten) Başka isteğiniz varsa yazabilirim. Genişletmek için tıkla... Konu görüntülenmesi artıyor, hissedebillyorum!
Yumemi Yumemite dedi: Adım: Mina. Soyadım: Yay. Yaşım: 18. Telefon numaram: 0567 *** ** ** Doğum tarihim: 07/05/2002 Instagram: (vazgeçtim vermekten) Başka isteğiniz varsa yazabilirim. Genişletmek için tıkla... Konu görüntülenmesi artıyor, hissedebillyorum!
Qi Strannik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.077 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2021 #48 Yumemi Yumemite dedi: Ne yapabilirler ki? (Ciddi soruyorum) Genişletmek için tıkla... "Velet, bebek gibi, çocuk ağlayacaksın şimdi" gibi sözlere maruz kalabilirsin.
Yumemi Yumemite dedi: Ne yapabilirler ki? (Ciddi soruyorum) Genişletmek için tıkla... "Velet, bebek gibi, çocuk ağlayacaksın şimdi" gibi sözlere maruz kalabilirsin.
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.104 Makaleler 3 Çözümler 61 14 Şubat 2021 #49 Oyunda 16 yaşında Gülnur'um. Burada 13 yaşında Ali'yim.
Yumemi Yumemite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 7.345 Çözümler 60 14 Şubat 2021 #50 anomalynx dedi: Pizza da yollayabilirim double cheeseburger de. Genişletmek için tıkla... Pizza iyi olur.
anomalynx dedi: Pizza da yollayabilirim double cheeseburger de. Genişletmek için tıkla... Pizza iyi olur.