Zaqu
Hectopat
Şimdiden doğum günün kutlu olsun.15 yaşındayım, 16'ya 10 gün sonra gireceğim.
Şimdiden doğum günün kutlu olsun.15 yaşındayım, 16'ya 10 gün sonra gireceğim.
Hissettiğim yaştayım diyeyim havamı ortaya saçayım (parfüm yeni)
Sizce yaşım kaç? Belki biliyorsunuzdur.![]()
Küçük yaşlarda Technopat gibi platformlarda bulunmak çok güzel ve önemli bir şey. Ben de Technopat'a katıldığımda 13 yaşındaydım ama şunu da belirtmek gerek ki Technopat'a katıldığım 2013 yılındaki yaşı küçük olan kişiler şimdikilerden daha olgundu. (Şimdikiler diyerek kastettiğim günümüzdeki yaşı küçükler)Aslında ortalamanın düşmesi iyi bir şey, bu durum küçüklerin teknolojiye ve araştırmaya merak salması oluyor. Ancak dediğiniz gibi, bazıları bilgilenmek için gelmemiş.
21 yaşındayım, zaten profilimde mevcut.
Küçük yaşlarda Technopat gibi platformlarda bulunmak çok güzel ve önemli bir şey. Ben de Technopat'a katıldığımda 13 yaşındaydım ama şunu da belirtmek gerek ki Technopat'a katıldığım 2013 yılındaki yaşı küçük olan kişiler şimdikilerden daha olgundu. (şimdikiler diyerek kastettiğim günümüzdeki yaşı küçükler)
Bu kadar fazla olmasa bile eskiden de yaşı küçük üyeler vardı, sayıları az da değildi ama dediğim gibi daha olgunlardı.
2004Kaç yaşındasınız? Ben 24 yaşındayım.
(Doğum tarihim 2001 mi ne gözüküyor ama ben onu random yaptım.)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.