maniac27
Hectopat
- Katılım
- 27 Haziran 2020
- Mesajlar
- 710
- Çözümler
- 1
Belli oluyor zaten merak etmeyin.Hocam ben de aynı yaştayım ve aylardır buradayım söyledim ama linç yemedim.![]()
Belli oluyor zaten merak etmeyin.Hocam ben de aynı yaştayım ve aylardır buradayım söyledim ama linç yemedim.![]()
Bunun çok basit bir çözümü var, başka konuya geçmek.O değil de bayağı boş yaptık ya, moderatörler kapatırsa konuyu seviniriz.
Evet, zamanında öyle bir hata yaptım. O hatayı başkaları yapmasın diye çabalıyorum. Konu linkini atmazsan sevinirim.Yanlış anlamazsan, bir konuda kendi fotoğrafını paylaşmıştın diye hatırlıyorum ? İstersen konunun linkini atabilirim (bulabilirsem).
Bu ara kesinlikle dediğinize katılıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.