Kaç yıllık bilgisayar kullanıcısısınız?

Kendimden başlayayım, ben 16 yıllık bilgisayar kullanıcısıyım. Bilgisayarla tanışmadan önce 4-5 yaşlarında anasınıfına gittiğim zamanlar eve gelince atari oynardım.
Kardeşimin yaşından uzun süredir kullanıyorum. 18 yıllık hayatımda 15 yıla yakındır bilgisayarlarlayım.
Gerçekten 3 yaşında babamın bana Google'ı öğretmesiyle başladı bütün bu merak.

Kendimden başlayayım, ben 16 yıllık bilgisayar kullanıcısıyım. Bilgisayarla tanışmadan önce 4-5 yaşlarında anasınıfına gittiğim zamanlar eve gelince atari oynardım.
4 yaşımdan beri kullanıcısıyım hocam. Şuan 16 yaşındayım. Koskoca 12 yıl geçti diyebilirim.

16 yaşındayım. 4 yaşımda bilgisayarla haşır neşir olmaya başladım. 12 sene oldu.

Hocam o zamanlar bilgisayarı açmak için komut girmek gerekiyormuş diye duydum doğru mu?
İlk PC'mi 95 yılında almıştım. Evet, MSDOS komutları girmek gerekiyordu. Başka türlü ekran kartını filan bilgisayara tanıtmak ve kullanmak mümkün olmuyordu. İşletim sistemleri çok çabuk çöküyor ve çok sık format atmak gerekiyordu.
Kısacası işletim sistemi kurmak çok zor ve zahmetli bir iş- idi.

Bilgisayarla ilk olarak 1999 yılında Midtown Madness oynayarak tanışmıştım. Sonrasında 2003 yılında eve bilgisayar geldi. O günden beridir bilgisayar kullanıyorum diyebilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı