Kaç yıllık bilgisayar kullanıcısısınız?

Şu hoppala diye bir site vardı biliyor musun bilmiyorum. O zamanlar popülerdi sürekli oraya girerdim.

İnanın bilmiyorum hocam. 😅 ilk bilgisayarımda 16MB RAM vardı, sonra 32MB RAM'e bir geçiş yaptım. Aman Allah'ım anlatamam o hissiyatı. 32 megabyte RAM. Otuz iki, şaka gibi… Efsane güzel zamanlardı... PC çok çalıştıysa bir müddet kapatır, fişini falan çeker öyle bırakırdık çok yorulmasın diye…😌

5 yaşında purble place oynayarak pc kullanmaya başladım. Sonra 3d oyunlar.net diye bi site keşfettim. Ardından bi komşumuzun oğlu bana minecraft yüklemişti ben 7 8 yaşlarındayken. Sonra minecraft sıkınca Roblox oynamaya başladım. Sonra yeni PC aldık, ve şu an roblox ve minecraft dahil bir sürü oyun oynuyorum.
Evet size yılı hesaplamaya üşenip PC ile olan geçmişimi yazdım.

İnanın bilmiyorum hocam. 😅 ilk bilgisayarımda 16MB RAM vardı, sonra 32MB RAM'e bir geçiş yaptım. Aman Allah'ım anlatamam o hissiyatı. 32 megabyte RAM. Otuz iki, şaka gibi… Efsane güzel zamanlardı... PC çok çalıştıysa bir müddet kapatır, fişini falan çeker öyle bırakırdık çok yorulmasın diye…😌
Ben 6-7 yaşımda Metin 2 ye başlamıştım 12-13 yaşına kadar oynamıştım. İlk çıktığı zamanlar bayağı popülerdi herkes oynuyordu.

3-4 yaşlarımda dayımın bilgisayarında GTA 4 ile başlamıştım. Şu an yaşım 15. ilk ayakkkabı dükkanı tecrübemi orada edinmiştim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı