Kaçak Wifi cezası var mıdır ?

Ağ şifresiz ise pek sorun olmaz. Ama şifre kırıp o ağa bağlanmak suçtur.

Abi konuyu mahkemeye kadar taşıdınız :D gülmekten yarıldım ahahha :D Crysis 3 indirim söz çıkıcam adamın wifisinden :D 830 Kbs benim için hayaldi gerçek oldu.

Ben masumum hakim bey. Bilgisayarım otomatikman o ağa bağlanmış:D (Çaktırmadan ağ ayarlarını kurcalamışsan)
Ağ yapılandırılmasında en performanslı ağa otomatik bağlan komutu bile verebilirsin. Bu durumda sen birşey yapmıyor, bilgisayr kafasına göre hareket ediyor demektir. Yine de her gün bu nete girip defalarca indirme yapıyorsan bir açıklama gereklidir.

Ben masumum hakim bey. Bilgisayarım otomatikman o ağa bağlanmış:D (Çaktırmadan ağ ayarlarını kurcalamışsan)
Ağ yapılandırılmasında en performanslı ağa otomatik bağlan komutu bile verebilirsin. Bu durumda sen birşey yapmıyor, bilgisayr kafasına göre hareket ediyor demektir. Yine de her gün bu nete girip defalarca indirme yapıyorsan bir açıklama gereklidir.
Kapıma adam gelene kadar indirmeye devam abi :) Gerekirse açıklama hazır Pc otomatik bağlanmış :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Biz Türk halkı olarak bir şeye para vermeden kullanmayı çok seviyoruz. İşletim sistemi, virüs programı, oyun vs. hepsi kaçak. Doğal olarak bu kadar kaçak varken kablosuz internetten bir şey olmaz:)

Biz Türk halkı olarak bir şeye para vermeden kullanmayı çok seviyoruz. İşletim sistemi, virüs programı, oyun vs. hepsi kaçak. Doğal olarak bu kadar kaçak varken kablosuz internetten bir şey olmaz:)

Maalesef öyle. Başkalarının yaptığı şeyleri para vermeden kullanmayı severiz ama kendi yaptığımız şeylerin bedava kullanılmasından hiç haz etmeyiz. İkiyüzlülük deniyor buna işte :)

Beni saymayın.
Benim işletim sistemim dahil herşey yasaldır. Antivirüs programlarına bir dünya ücret ödedikten sonra, artık ücretsiz sürümleri kullanıyorum. 4 yıl kadar oldu:D
Civardan gelen şifresiz ağ bile vardı ama bağlanmadım. Ne gerek var. Kesin o da ttnet kullanıyordur zaten. Kimbilir belki de kotalıdır. Garibanın kotasını doldurup bir de ek borca sokmam.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı