Kaçınız hedeflerini gerçekleştirdi?

Hedeflerinizi gerçekleştirdiniz mi ?

• Evet

• Hayır

• Uğraşıyorum

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Birazını gerçekleştirdim sayılır. Çok iyi olmasa da bir bilgisayar toplamayı başardım, ders notlarım iyileşti. Şimdiki hedefim yeni bir bisiklet almak.
Kaçıncı sınıfa gidiyorsunuz ? Ve ben de 500 TL ye 2.el bisiklet almıştım bundan 3 ay önce.

Hocam bütün bunları yapacak iradeyi nerede buldunuz?
Keşke ben de aynı iradeye sahip olabilsem

@çalışkan genç İtiraf edeyim şu anda dönüp geriye baktığımda ben de inanamıyorum. Tek bir açıklaması var, mecburdum. Bir ailede evlatlıksanız, asi biriyseniz ve ailenin bir tarafı çok katıysa çatışma kaçınılmaz oluyor. 16 yaşında boyun eğmek ve benden istenilenleri yapmak yerine tüm köprüleri yakıp bağımsızlığımı kazanmak zorunda kaldım. 9 yıl neler yaşadığımı bir ben bilirim, açıkçası köprüleri yaktıktan sonraki 9 yılı öngörebilmiş olsaydım buna cesaret edemezdim.

Tek hedefim Avrupalı, İskandinavyalı, İzlandalı veya Amerikalı bir hanımefendi ile evlenip ülkeden kaçmak. Daha çok Hollanda, Almanya, Danimarka olmasını tercih ederdim.
Hanım bulmana gerek yok al Amerika vizesini git kaçak şekilde ağır işlerde çalış verirler saati 12$.

9 şu anda. Ben de 400 TL'ye 2. el, uzun zamandır kullanılmamış bir Geotech buldum. Aklıma tamirini yapıp kullanma fikri geldi.
Ben de 400 TL ye dağ bisikleti almıştım, ama sonradan birkaç parçası bozulunca tamiri yaklaşık 100-150 TL tuttu. Bisiklette bana 500-550 TL ye patladı. O yüzden aklında olsun bisikleti aldıktan sonra tamir bakım demişken 100-150 TL gideri olur.

Zaten öyle olacağını düşünüyorum. Gidip inceledim bisikleti, disk frenlerin kabloları yoktu, arka vites aktarıcı kıpırdamıyordu. Ama gövdesi ve ön amortisör çok kaliteli bir şeye benziyor. Hem 2 lastikte de hem V hem de disk fren vardı. Birisi bozulsa diğerine geçerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…