Daha fazla
Şimdi arkadaşlar bir kız arkadaşım için yazıyorum bu yazıyı. Teknoloji forumunda böyle bir yazı yazmak çok uygun değil ama yardıma ihtiyacımız var. Bazı şeyleri öğrenmek için yazıyorum bu yazıyı. Aile içi çok sıkıntılı şeyler yaşıyor, üniversite okuduğu şehre kaçmak istiyor. Kaçmazsa sonu çok kötü olacak. Eğer kaçmayı deneyip kaçamazsa da öyle olacak. Doğuda bir şehirde yaşıyor. 183'ü arayıp detaylı bilgi aldım. Fakat halen bilmediğim şeyler var. Bir kadın KADES'ten yardım çağrısı attığında, o konuma ekip gönderiliyor. Ekip yardıma ihtiyacı olan kadını alıyor. 183 ile görüşmemizdeki konuştuklarımıza göre, ekip kadını otogara/havalimanına kadar güvenli şekilde gitmesini ve binmesini sağlıyor. Benim soracağım soru şu; yarın için KADES'e tıklamayı düşünüyor. Ekip geldi ve aldı diyelim. Otogara kadar da gittiler diyelim. Arkadaşımın herhangi bir bileti yok, eğer yarın gittiklerinde o saatte bir otobüs bulamazsa ne olacak? Tekrar evine gitmesi imkansız, giderse evde yaşayacağını(?) anlatmak istemiyorum. Peki bu durumda ne olacak? KADES nasıl bir yol izler? O şehirde kalamaz. Bir gün sonrasına bilet alabilir veya gecesine bile. Fakat o bilet saati gelene kadar, otobüse binene kadar ne yapacak? KADES bu durumlarda nasıl bir destek sağlıyor? Ailesinin her yerde onu arayacağı da malum. Durumu tam anlamıyla belirtse onu güvenli bir ortama alırlar mı? Konuyla ilgili acil ve ciddi bir yardıma ihtiyacımız var. Sizden ricam doğruluğundan emin olmadığınız yorumlar yapmayınız, hepinize teşekkür ederim.
Son düzenleyen: Moderatör: