Kadın eşini kendisi seçmemeli

Aşk denilen kavram yalandan ibaret, aşk denilen kavram topluma süslü bir dille aktarıldığı için size hoş geliyor. İnsan bir hayan türüdür, dolayısıyla insanın da içgüdüleri vardır, örneğin ilişki kurmakta bir içgüdüdür. Bu iç güdüleri yönetmek tabii ki de otoriter bir rejimle dayatılmamalıdır, ancak eğitim verilmelidir.

Dediğin katı kuralların uygulanması imkansız ancak çıkarımların bence haklı.

Çok uzun. Gece, gece okumaya üşendim. Olay ne?

Aşk denilen kavram yalandan ibaret, aşk denilen kavram topluma süslü bir dille aktarıldığı için size hoş geliyor.
Sana aşık olduğunu söyleyen kız arkadaşın seni terk etti diye aşk yalandan ibaret olmuyor. Gerçeğine denk geldiğin gün belki anlarsın çünkü "Sana aşığım" çok sık söylenilen bir yalandır.

Forumda kadın üyeler varsa özellikle onların okumasını istiyorum, sürekli ''Hetero erkeklerin'' görüşünü almaktan sıkıldım.
Forumda yaptığım geyiği mi diyorsun ?

İnsan olabilmeyi ve düşünebilmeyi en küçük yaştan itibaren insanlara aşılasak bunlara hiç gerek kalmaz. Ayrıca ben bir yazıya hiç bu kadar nötr kalmamıştım. Hem hak verdim hem garipsedim.

kadınların 30'lu yaşlarına kadar serserilerin, varoşların ve itin kopuğun oyuncağı olmayacaktır. 30'larından sonra centilmen, efendi erkeklere kapağı atmaları da engellenecektir.
Bunu yapan erkekler de var kadınlar da. Bazı insanlar olgundur, bazı insanlar değildir. Cinsiyete bağlı değil. Sonradan olgunlaşıp daha sakin bir ilişki istemekte bir sakınca yok, eğer kişi gerçekten olgunlaştı ve karşılıklı düzgün bir ilişkiye hazırsa.
Kadınlar duygusal anlamda erkekler gibi çekimser değildir çünkü çıkarlara dayalıdır, bu yüzden hiçbir zaman erkeği, erkeğin kadını sevdiği gibi sevmez
Garip kadınlara denk gelmiş erkek görüşü olmuş bu da. Her insan farklı ölçülerde çıkarcıdır, siz düzgün kişilerle karşılaşmamışsınız. İnsan sadece çocuklarını karşılıksız, çıkarsız sever.
çoğu feminist ya lezbiyen ya biseksüel
Hayır? Öyle bir dağılım yok kadın aktivistlerin içerisinde. Sizin gözünüze öyle çarpmış Aktivistliği bir kenara koyarsak, Feminist olmak = Kadın erkek eşitliğini savunmak. Bunu savunan her insan feminist zaten. Dünya üzerinde en az yüz milyonlarca feminist var.

Kadınların erkeğe eşit ve güçlü konuma gelmesinden korkmamalı erkekler. Aksine bu istenmeli. Erkeğin "sert, güçlü, duygulardan arınmış, ev geçindirecek kişi" rolü, erkekler için de çok yıpratıcı ve kısıtlayıcı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…