Kadınlar neden askere gitmez?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onlar aldığı yardımlar sayesinde bu kadar yıldır savaşıyoruz. Ayrıca onların sistemi Türkiye'deki gibi değil. Zorunlu alıyorlar.
Tamam işte Türk kadınları da eğitim görsün, yeri gelince savaşsın, aciz değiller. Türk silahlı kuvvetleri boru değil, İran, Pakistan gibi güçlü bir ordumuz var ama kadınlara zorunlu askerlik yok. Onlar niye eğitim görmüyor ?

Haklısın. Yeri gelince eşitlik diye bağırmayı biliyorlar. Zaten bir de konu vardı. Erkekler ölsün diye. Gerçekten yazık.

Bir savaş olduğunda her iki taraftan ölümler gerçekleşir. Böyle olursa nüfus düşer. Erkekler doğuramayacağına göre kadınlar askere gitmez.

Taraf tuttuğumdan vs değil ama bu konuda katılmıyorum çocuk olayı sadece 1 kadın ve 1erkekle olmuyor. Ikisinde ihtiyaç var.

Neden zorunlu askerlik var ? Sene 2021 hala savaşların hangi amaçlardan dolayı olduğundan habersiz ve anlayış yetisi kıt olan insanlar var. Bunca cahilin arasında nefes almaktan dolayı kendimi lanetli gibi hissediyorum. Her konuda cehennemi yaşatan bir toplum.

Çünkü fiziksel güç ve dayanıklılık genel olarak erkeklerde çok daha fazladır.

Türkiye'nin birçok ülke ile ilişkisi pamuk ipliğine bağlı ne olacağı belli olmaz tedbirli olmak lazım gerçi askeri personel sayısı günümüzde üstünlük sağlamıyor ama.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…