Kayıp DH ciler ban yiyince buraya geliyor galiba anormal sayıda saçma konular var.

Erkek-Kadın ülkemizin önemli sorunu ama genel olarak Erkek çalışır Kadın ev ile ilgilenir bu hep böyleydi ne zaman ülkemiz Zam, Enflasyon, Hayat pahalılığı girdi evde oturan kadınlar çalışmak zorunda kaldı.

Erkek daha sağlam dirayetli olsa bile, Kadın daha fazla ayrımcılık hak aldı. Yok bilmem ne izni falan.

Erkek gitse Hasta oldum dese izini geçtim rapor bile vermiyorlar.
Kadın gitse hasta oldum dese izin+rapor geçmiş olsunlar.

Bunu yapan biziz kendi yaptığımız seçimlerin sonucu bu toplum oluştu.

Sizin bir teknoloji formu ile ağlamanız gidişatı değiştirmez.

Bazı kesim Kadına bel altı tapmaya devam ettiği sürece bu toplum 1 adım ileri gidemez.

Sınavlar ertelesin ile bu konuyu açan şahış arasında fark yok ikiside ağlıyor.

Kadınların gücü erkekler kadar sağlam bir yapıya sahip değildir. Tüm kadınlardan bahsetmiyorum. Erkeğin 16 saat çalıştığı bir iş yerinde kadın 16 saat çalışamaz. Aşınır ve bu kadının ömrünü yarılamaya sebep olur. Bu yüzden erkek ve kadınların iki ayrı yönleri vardır. Hanım yemek yapacak, evini düzenleyecek. Hafif bir işte çalışacak. (Otel, kafe gibi vs) Erkekte gelirini sağlaması için yüklü bir işte 16 - 12 saat çalışacak. İşte kadın ve erkeğin arasındaki fark bu. Benim düşüncem böyle, konu biraz saçma olduğu için kendi fikrimi yazmak istedim.

Ağlayarak çözüm bulacağım ben. Bugüne kadar 43589 tane meseleyi ağlayarak çözdüm.
Benim boş vaktim çok, ağlayarak da harcarım oyun oynayarak da. Siz düşünün bunu.
Troll olup forumu rahatsız etmekten bıkmadın mı?

Ne zaman konu açsan bakıyorum saçma konular. Ağlayarak bir meseleyi çözemezsin! Çözmek istiyorsan çözüm üret uygulamaya geç.

Geldiğin yer belli zaten.
Boş vaktini ağlamak yerine bu tarz bir soruna çözüm üretmeye ayırıp uygulamaya çalışarak kökten çözüm bulabilirsin.

Ağlamak meseleyi çözseydi şimdiye sınavlar iptaldi .

Troll olup forumu rahatsız etmekten bıkmadın mı?
Troll değilim, yazdıklarımın arkasındayım, ciddi konular bunlar.

Ne zaman konu açsan bakıyorum saçma konular. Ağlayarak bir meseleyi çözemezsin! Çözmek istiyorsan çözüm üret uygulamaya geç.
Cumhurbaşkanı olmadan imkansız.

Geldiğin yer belli zaten.
Boş vaktini ağlamak yerine bu tarz bir soruna çözüm üretmeye ayırıp uygulamaya çalışarak kökten çözüm bulabilirsin.
Feministler milyonlarca dolarlık fon alıyorken çözümü unutun.

Ağlamak meseleyi çözseydi şimdiye sınavlar iptaldi
İptal olsaydı ağla mı diyecektin?

Ne demişler hocam ağlamayana meme yok!

Dediklerine gore herkes eşit fakat neden erken emekli oluyorlar bende anlamış değilim.

Çözüm bulmaya çalışman mantıklı, ama ağlamak yerine insanları organize et çünkü bu iş internetten olmaz.

Ağlama işini bırak cidden çözüm bulacaksan insanları organize et faliyete geç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…