10 yıl 10 Ay cezası onanmış. Sizce olması gereken bu mu yoksa tahliye mi olmalı? Benim şahsi fikrim her ne kadar haklı gerecekleri olsa bile birisini öldürüdü. Hiç tutuklanmazsa herkes bir gereçekçe bulur ve cinayet işler. Bu kadar ceza olmasa da bir ceza almalıydı.
Son dakika haberler: Konya’da, Özgür Duran’ı bıçaklayarak ölümüne neden olduğu gerekçesiyle 10 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırılan ve tahliye edilen Kadir Şeker’e verilen ceza, Yargıtay tarafından onandı. Şeker’in yeniden cezaevine girme ihtimali ortaya çıktı
Normalde daha ağır cezalar alınıyor az bile verilmiş ama bana kalırsa yine çok bir süre. İçeri girmesi gerekirdi sonuçta burası bir hukuk ülkesi ve yargı devlet keser. Herkes bireysel yargı ya da ceza kesemez.
Normalde daha ağır cezalar alınıyor az bile verilmiş ama bana kalırsa yine çok bir süre. İçeri girmesi gerekirdi sonuçta burası bir hukuk ülkesi ve yargı devlet keser. Herkes bireysel yargı ya da ceza kesemez.
Ben de girmesi gerektiğini düşünüyordum sadece yakın zamanda serbest bırakıldığı için nasıl geri girdi diye merak ettim.
Bir tıp öğrencisi cebinde 20 küsür cm katana bıçağıyla gezmemeli.
Kadir Şeker silahsız bir insanı öldürdü ve suç işledi. Cezasını çekmelidir, kimse hukuk karşısında üstün değildir. Kadir Şeker güzellemesi yapmanın çok da mantığı yok. Diyelim ki kazara öldürdü, adamı öldürdükten sonra eve gidip uyuyor. Kazara öldüren birisi bunu yapamaz arkadaşlar.
Yine konu hakkında sıfır bilgisi olanlar toplanmış Kadir Şeker'i savunmuş. Bir katili savunacak kadar ileri gidecekseniz konu hakkında azıcık bir araştırma yapın bari, ben yoruldum insanlara bu olayın aslını anlatmaktan.
Biz de kavga ayırdık ama kimsenin kalbine bıçak sokmadık. Olaya müdahale ederkenki niyeti iyi olabilir ama iyi niyetle birini öldürmezsin. Vatan savunmuyorsun burda.
10 yıl 10 Ay cezası onanmış. Sizce olması gereken bu mu yoksa tahliye mi olmalı? Benim şahsi fikrim her ne kadar haklı gerecekleri olsa bile birisini öldürüdü. Hiç tutuklanmazsa herkes bir gereçekçe bulur ve cinayet işler. Bu kadar ceza olmasa da bir ceza almalıydı.
Son dakika haberler: Konya’da, Özgür Duran’ı bıçaklayarak ölümüne neden olduğu gerekçesiyle 10 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırılan ve tahliye edilen Kadir Şeker’e verilen ceza, Yargıtay tarafından onandı. Şeker’in yeniden cezaevine girme ihtimali ortaya çıktı
3 yıllık olay yeni tam anlamıyla sonuçlanıyor. Bıçaklanan kişinin kardeşi okuldan atılmış ve annesi işten çıkartılmış. Daha beteri olsun isterdim cidden. İşin komik tarafı kadının darp raporunda hiçbir şey çıkmaması ve kadınında kadir şekeri suçlaması.