Kadir Şeker tutuklandı

Birini öldürmeğin karşılığını az da olsa aldı haklı karar.

Serbest kalmamış mıydı zamanında? İtiraz mı edildi cezasına ne oldu da geri girdi içeri?
İçeri geri girdi hocam. Bence gerekliydi. Süresi tartışmaya açık ama girmeliydi.

Birini öldürmeğin karşılığını az da olsa aldı haklı karar.
Normalde daha ağır cezalar alınıyor az bile verilmiş ama bana kalırsa yine çok bir süre. İçeri girmesi gerekirdi sonuçta burası bir hukuk ülkesi ve yargı devlet keser. Herkes bireysel yargı ya da ceza kesemez.

Haklısınız hocam bence az almış ama bu ülkede ceza alması bile iyi bir şey, hiçbir şey hukukdan üstüün değildir.

İçeri geri girdi hocam. Bence gerekliydi. Süresi tartışmaya açık ama girmeliydi.
Ben de girmesi gerektiğini düşünüyordum sadece yakın zamanda serbest bırakıldığı için nasıl geri girdi diye merak ettim.
Bir tıp öğrencisi cebinde 20 küsür cm katana bıçağıyla gezmemeli.

Kim cebinde 20 cm bıçakla dolaşır? Bu adam suç işlemeye meyilliymiş zaten.

Kadir Şeker silahsız bir insanı öldürdü ve suç işledi. Cezasını çekmelidir, kimse hukuk karşısında üstün değildir. Kadir Şeker güzellemesi yapmanın çok da mantığı yok. Diyelim ki kazara öldürdü, adamı öldürdükten sonra eve gidip uyuyor. Kazara öldüren birisi bunu yapamaz arkadaşlar.

3 yıllık olay yeni tam anlamıyla sonuçlanıyor. Bıçaklanan kişinin kardeşi okuldan atılmış ve annesi işten çıkartılmış. Daha beteri olsun isterdim cidden. İşin komik tarafı kadının darp raporunda hiçbir şey çıkmaması ve kadınında kadir şekeri suçlaması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…