Kafa Ayarı #18 – Türkiye’de İnternet Kafeler

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Kafa Ayarı #18 – Türkiye’de İnternet Kafeler Kafa Ayarı'nda yeni muhabbet konumuz Türkiye'de internet kafeler! 1999'dan 2014'e Türkiye'de internet...
wB8sPqjgLsI

Daha fazlası...

Leş gibi pislik götüren klavye ve mouse'ları olan, antika ekran kartları olan kafeleride unutmamak lazım. Bunlar günümüzdede hala açıklar hayret. Ayrıca ben hiç orijinal yazılım ve oyun kullanan kafe görmedim. :(

Hatırlıyorum. Bilgisayardaki oyunların çaktırmadan kısayollarını flaşa atmıştım. Sonra da evde niye açılmıyo bu demiştim. :)

Ben bilgisayarımı satmak için götürmuşdüm kafeye, sordu kaça satıyon? Attım kafadan bir rakam dedim 600lira (sizin parayla). Dediki ben okadar paraya i7-li bilgisayar alirim.

Ben de bir anımı anlatayım : Zamanında ben daha 10-12 yaşlarımdaydım ve mahallede 1 internet kafe vardı ve bütün çocuklar orada toplanırdı. Ben de kendimi Need For Speed'de üstüme tanımıyorum dedim ve ardından çoğu bana iddia yapmıştı ve hepsini bir güzel bir şekilde yenip kabul ettirmiştim. O gün bugündür beni mahallede Need For Speed'ci diye biliyorlar :D

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı