Arkadaşlar normalde de her şeyi kafaya takarım, oyun oynayasım gelmez, yemek yiyesim gelmez, uyuyamam. Şu sıralar hepimizi üzen olay yüzünden yüzüm gülmüyor, kafamı dağıtamıyorum. Nasıl unuturum, kafamı nasıl dağıtırım?
Arkadaşlar normalde de her şeyi kafaya takarım, oyun oynayasım gelmez, yemek yiyesim gelmez, uyuyamam. Şu sıralar hepimizi üzen olay yüzünden yüzüm gülmüyor, kafamı dağıtamıyorum. Nasıl unuturum, kafamı nasıl dağıtırım?
Kitap okumayı deneyebilirsin. Eğer güzel bir konusu olan roman türünde bir kitap bulursan seni hikayesine çekerek kafanı dağıtmanı sağlayabilir. Kitap okumayı sadece kafa dağıtmak için değil hobi olarak da devam ettirebilirsin.
Ayriyetten herşeyi kafana takmaman lazım oluruna bırakman lzım. Yoksa stresli bir insan olabilirsin. Umarım önerim sana yardımcı olur.
Kitap okumayı deneyebilirsin. Eğer güzel bir konusu olan roman türünde bir kitap bulursan seni hikayesine çekerek kafanı dağıtmanı sağlayabilir. Kitap okumayı sadece kafa dağıtmak için değil hobi olarak da devam ettirebilirsin.
Ayriyetten herşeyi kafana takmaman lazım oluruna bırakman lzım. Yoksa stresli bir insan olabilirsin. Umarım önerim sana yardımcı olur.
Hocam arkadaş belki de burada forum açarak hiç bilmediği ve düşünmediği bir hobi keşfedebilir. Bizler herkese yardım etmek için buradayız. Ayriyetten sorunları kafaya takmamasıı lazım. Arkadaşları ya da ebeveynleri ile paylaşarak çözüm yolu bulması gerekir. Herşeti kafaya taka taka bir süre sonra taktığı şeyler hayatını olumsuz şekilde etkilediğini görür.
Hocam arkadaş belki de burada forum açarak hiç bilmediği ve düşünmediği bir hobi keşfedebilir. Bizler herkese yardım etmek için buradayız. Ayriyetten sorunları içine atmaması lazım. Arkadaşları ya da ebeveynleri ile paylaşarak çözüm yolu bulması gerekir. Herşeti kafaya taka taka bir süre sonra taktığı şeyler hayatını olumsuz şekilde etkilediğini görür.
Kesinlikle haklısınız, insanlarla konuşmak bile kafa dağıtmak için mükemmel bir yol.
Burda forum açarak konuşması bile arkadaşı rahatlatmıştır.
Mesela benim psikolojim bozuk ki profil potoğrafina bak Allah kahretmesin ya
İmzamda da yazdığı gibi 2060'lı bir sistem topladım. Sistem çok fazla olduğu için 1-2 hafta onu düşündüm keşke daha az bişey alsaymışım diye. Kendimi avutmaya çalışıyordum. O sıkıntımı atlattım bi şekilde. Ama Emine Bulut olayından sonra bayağı çöktüm. İçimi bir korku saldı, nasıl bir ülkede yaşıyorum, benim de başıma gelir. O kız çocuğu ne yapar, çok üzgündür yıkılmıştır diye kendimi yiyorum. Aklımdan uzaklaşma yolları arıyorum, Oyun oynamak(bazen), kitap okumak çözüm olabiliyor.