Kafa Dağıtma Yolları

Serdar ak

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar normalde de her şeyi kafaya takarım, oyun oynayasım gelmez, yemek yiyesim gelmez, uyuyamam. Şu sıralar hepimizi üzen olay yüzünden yüzüm gülmüyor, kafamı dağıtamıyorum. Nasıl unuturum, kafamı nasıl dağıtırım?

Kitap okumayı deneyebilirsin. Eğer güzel bir konusu olan roman türünde bir kitap bulursan seni hikayesine çekerek kafanı dağıtmanı sağlayabilir. Kitap okumayı sadece kafa dağıtmak için değil hobi olarak da devam ettirebilirsin.

Ayriyetten herşeyi kafana takmaman lazım oluruna bırakman lzım. Yoksa stresli bir insan olabilirsin. Umarım önerim sana yardımcı olur.

Arkadaş çizgi romanada başlayabilir.

Burda forum açacağına git mahalleye karış, hal hatır sor, birkaç tur at kendine gelirsin fazla kasma.
Hocam arkadaş belki de burada forum açarak hiç bilmediği ve düşünmediği bir hobi keşfedebilir. Bizler herkese yardım etmek için buradayız. Ayriyetten sorunları kafaya takmamasıı lazım. Arkadaşları ya da ebeveynleri ile paylaşarak çözüm yolu bulması gerekir. Herşeti kafaya taka taka bir süre sonra taktığı şeyler hayatını olumsuz şekilde etkilediğini görür.

Kesinlikle haklısınız, insanlarla konuşmak bile kafa dağıtmak için mükemmel bir yol.
Burda forum açarak konuşması bile arkadaşı rahatlatmıştır.
Mesela benim psikolojim bozuk ki profil potoğrafina bak Allah kahretmesin ya

Burda forum açacağına git mahalleye karış, hal hatır sor, birkaç tur at kendine gelirsin fazla kasma.
İnsanlarla zaten tüm gün konuşuyorum, kapalıçarşı'da kuyumcuda çalıştığım için. Yararı olmuyor.
Evet God of War romanım var, ilk aldığımda 50 sayfa okumuştum, sarıyor. Bu akşam deneyeceğim.

Aga tam olarak ne sıkıntın var dost kazığı mı yedin sevgilinden mi ayrıldın ya.

Aga tam olarak ne sıkıntın var dost kazığı mı yedin sevgilinden mi ayrıldın ya.
İmzamda da yazdığı gibi 2060'lı bir sistem topladım. Sistem çok fazla olduğu için 1-2 hafta onu düşündüm keşke daha az bişey alsaymışım diye. Kendimi avutmaya çalışıyordum. O sıkıntımı atlattım bi şekilde. Ama Emine Bulut olayından sonra bayağı çöktüm. İçimi bir korku saldı, nasıl bir ülkede yaşıyorum, benim de başıma gelir. O kız çocuğu ne yapar, çok üzgündür yıkılmıştır diye kendimi yiyorum. Aklımdan uzaklaşma yolları arıyorum, Oyun oynamak(bazen), kitap okumak çözüm olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…