Kafa dağıtmak için ne yaparsınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Devlet bahçeli denen cumhuriyet düşmanı şahsın saçma benzetmelerini izlerim.
...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu arkadaşları izliyorum, bir tane "Japon" abla var o ablayı izle sıkılmazsın.
  • Pinti belgeseli :
    Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
  • Sağı solu kazan adamlar :

Boş boş duvara bakarım yada 4chan, Youtube tarzı sitelerde dolaşırım. Bazen oyun falan da oynadığım olur. (=

Bunları izliyorum. Aboneyimde. Çok keyifli oluyorlar.

Bunu izle.

Şaka bir yana GTA, Just Cause veya WWE gibi bir oyun oynayıp, arkada da sohbet tadında bir video açabilir, iki saat falan takılabilirsin. Olmadı bir şey alacaksan onun listesini yapabilirsin. Mesela canım sıkkın olursa 100 gün sonra yapacağım alışverişin listesini bugün de yapabilir ya da akşam yürüyüşü yapabilirim, çok rahatlatır. O da olmazsa zaten yaz kapıda, üzümünü ve karpuzunu alır, ister yatağa uzanıp şarkı dinlersin, istersen de kitap okur veya film izleyebilirsin. Ben bu saydıklarımı düzenli olarak yapıyorum ve sonucunda inanılmaz derecede rahatlıyorum. Ama attığım İlber Ortaylı videosunu da izliyorum bunları yapmadan önce.

Örneğin oyun oynarken arkada bu kanaldaki sohbetler çok iyi oluyor.

Film için Kemal Sunal'ın filmleri, dizi için ise her yarım senede bir başa sarıp, tekrardan izlemeye başladığım Behzat Ç. iyi geliyor.

Sevdiğin oyunları oyna, dışarı çık kulaklığını al ve yürü. Evet istediğin yere yürü. Gideceğin tarafı tekerleme ile bile seçebilirsin. Discord'dan gruplara katıl böylece multiplayer oyunlarda yalnız kalmazsın. Youtube'dan troll videolar izle. Yabancı memes izle. Bunlar gerçekten rahatlatıyor.

Bu arada Çimen soyadlı birini bulmak zor. Merhaba soyadaşım.

Belki tanışıyoruzdur. Bana adını bağışlarmısın ?
Steam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…