- Makaleler
- 1
Neden bu kadar neşeli olduğunu şimdi anladım. [emoji3]Senede 1-2 ayim Türkiye'de geciyor, ama olsun Türkiye'de kasa kasa iciyorum lakin keyiften ahahahhahaa![]()
Neden bu kadar neşeli olduğunu şimdi anladım. [emoji3]Senede 1-2 ayim Türkiye'de geciyor, ama olsun Türkiye'de kasa kasa iciyorum lakin keyiften ahahahhahaa![]()
Kafalar o kadar dolu ki; sayımı bile gırgır şamata bira içerek 15 günde yapıyorlar bu ülkede.Senede 1-2 ayim Türkiye'de geciyor, ama olsun Türkiye'de kasa kasa iciyorum lakin keyiften ahahahhahaa![]()
Sen yurtdışında mı yaşıyorsun? Kaç aydır forumdayım yeni öğrendim.Neseli olmamim inanin yurtdisinda yasamam ile gram alakasi yok. Türkiye'de yasadigim zamanlarda da cok neseliydim, hatta daha mi cok neseliydim ne? Ahahahaha![]()
Ben normal hayatta zaten körüm. 4 numara gözlük kullanmanın bir amacı var. [emoji1787]
O eskidendi.Neseli olmamim inanin yurtdisinda yasamam ile gram alakasi yok. Türkiye'de yasadigim zamanlarda da cok neseliydim, hatta daha mi cok neseliydim ne? Ahahahaha![]()
O eskidendi.![]()
Neşelenmek için sebep bulabiliriz elbette ama moral bozucu daha çok sebep var bu ülkede.Neselenmek icin kendinize bahaneler üretin. Bakin bu hafta en cok senelerdir bahcemde tere yetismiyordu ama artik yetisiyor diye neseliyim ben ahahahahaa![]()
Bi arkadaşımla ben de küsmüştüm. Çok küserim bir daha da kolay kolay barışmam. Huyum böyle yapamıyorum eskisi gibi olmuyor denesem de. Hep aklıma geliyor. Moralim bozuluyor ve dengesizleşiyorum. Yapılacak şeyler değil. Biz karşımızdaki kırılmasın diye en ince ayrıntıyı düşünürken karşındaki taşı kafana zank diye koyuyor. Sen de bi daha eski sen olamıyorsun.Başlıktaki gibi kafa dağıtmak için naparsınız veya birisini unutmak için ?
Uzun süren bir küslük sonucu barışmaya giderken reddedildim. Kafamı biraz dağıtmak istiyorum. Aklımdan düşmüyor bu olay. 1 yılı geçti. Samimiliğinize dayanarak varsa tavsiyeleriniz bekliyorum arkadaşlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.