Kafa dağıtmak için ne yaparsınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@@Ribozom
387782

Gözünüzden kaçması ilginç. 😄

Bu kişiden kişiye değişir tabi ama ben arkadaşlarımla takılıyorum ve ya kulaklığımı takıp yürüyüşe çıkıyorum. Basketbol oynayabilirsin ve ya koşabilirsin. Belli bir sürece yaymak istersen fitnessa başlayabilirsin. Gün içinde bir şekilde doldurursunuz zamanı da yatağa girince yine gelecek aynı hisler merak etmeyin.
Bazı acıları çekmek zorundayız, zorundasınız. Bende şu an sizinle benzer bir dönemden geçiyorum ve şunu söyleyeyim hani birisine dökün içinizi bu anonim bir platform olabilir ve ya güvendiğiniz bir arkadaşınız olabilir ama birisine dökün. Şunu da unutmayın dünyada bir tek siz yaşamıyorsunuz bunu, sizin gibi binlercesi var. Zamanla bazı şeyler düzeliyor merak etmeyin, acı çekmekten çekinmeyin ve kendinizi sıkmayın bunun için. Dertlenmeniz gerekiyorsa açın müziğinizi yatın yatağınıza dertlenin yani duygusu olan her insan yaşar bunları, yaşayacağız da. Bu yaşadıklarınız, yaşadıklarım ilk ve ya son acılarımız değil belki de daha ağırları gelecek ileride. Yeni insanlar tanımaktan çekinme, ama sakın acını dindirmek için başkasını hayatına sokma, olan o kişiye oluyor sonra çünkü.

Neselenmek icin kendinize bahaneler üretin. Bakin bu hafta en cok senelerdir bahcemde tere yetismiyordu ama artik yetisiyor diye neseliyim ben ahahahahaa :)
Neşelenmek için sebep bulabiliriz elbette ama moral bozucu daha çok sebep var bu ülkede.
Başlıktaki gibi kafa dağıtmak için naparsınız veya birisini unutmak için ?

Uzun süren bir küslük sonucu barışmaya giderken reddedildim. Kafamı biraz dağıtmak istiyorum. Aklımdan düşmüyor bu olay. 1 yılı geçti. Samimiliğinize dayanarak varsa tavsiyeleriniz bekliyorum arkadaşlar.
Bi arkadaşımla ben de küsmüştüm. Çok küserim bir daha da kolay kolay barışmam. Huyum böyle yapamıyorum eskisi gibi olmuyor denesem de. Hep aklıma geliyor. Moralim bozuluyor ve dengesizleşiyorum. Yapılacak şeyler değil. Biz karşımızdaki kırılmasın diye en ince ayrıntıyı düşünürken karşındaki taşı kafana zank diye koyuyor. Sen de bi daha eski sen olamıyorsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı