Olmamış hocam, l siyah olduktan sonra asla izlemem.
Aynısı kara kule filmindeki kovboyda da olmuştu, o da beyazdı filmde siyahi oldu.
Gerçi kitap ve film uyumlu değil diyorlar ama neyse.
Uyumlu değil deseler bile tam zıttığını yapmak saçmalık, animesinde L yüzünü hiç gizlemiyor hatta okulda Light'a ben L'im diyor, filminde ise maske takan siyahi bir adam çıkıveriyor, saçmalık.
Uyumlu değil deseler bile tam zıttığını yapmak saçmalık, animesinde L yüzünü hiç gizlemiyor hatta okulda Light'a ben L'im diyor, filminde ise maske takan siyahi bir adam çıkıveriyor, saçmalık.
Geçen bir konu DA haberde gördüm başlık: ''İşlemci Yok'' garip geldi okudum arkadaş soğutcunun altında işlemcinin olmadığını iddia ediyor. 5 sayfa sonra anlamışlar işlemcinin soğutucuya yapıştığını. Zaten AMD'de klasiktir bu sorun. Yaşamamak elde değil bu sorunu. Buraya yazayım dedim.
Geçen bir konu DA haberde gördüm başlık: ''İşlemci Yok'' garip geldi okudum arkadaş soğutcunun altında işlemcinin olmadığını iddia ediyor. 5 sayfa sonra anlamışlar işlemcinin soğutucuya yapıştığını. Zaten AMD'de klasiktir bu sorun. Yaşamamak elde değil bu sorunu. Buraya yazayım dedim.
Donanım haber forum çok karmaşık ve ben de 1 ay önceki bir konuyu bulabilecek kadar yetenekli değilim. Arıyorum bulursam atacağım. Başlık şuydu ''İşlemci Yok''.
Durduk yere internet hızları yavaşladığından işlem yapamıyorum. :/ Genel sorundur umarım. Şu an tek sorunum bu. Ayrıca sadece bu forum biraz yavaş kalıyor diğerlerine göre.