Kafa dağıtmak için sohbet edelim

Bir tavsiye vereyim, ortadaki fanı veya alttaki fanı sökersen sığar, tabi görünüşü biraz kaybedersin, tercih senin, mesela Spec Delta'ya 3 fanlı ekran kartı takınca öndeki fanlara değiyor, fanlar ön panelin dışında olmasına rağmen, şükret haline.

Technopat'ın hala neden DC olmadığını anlamıyorum, tamam sosyal var diyebilirsiniz ama sesli iletişimle insanlar birbirlerini daha iyi ifade edebilirlerdi. Yazılardan duyguları geçirmek zor olabiliyor arada görüyorum gereksiz tartışmalar olabiliyor sosyalde.

Hayır, gayet iyi hava sirkülasyonu, kendim kullanıyorum istersen sıcaklıkları atayım.
Discord grupları var, ben ekliyim mesela.

@Caner Uncu'ya kişisel sebeplerden dolayı ban atan moderatörün bunu ne hakla yaptığını düşünüyorum.

Mouse alacaktım, senin Impact olandan, vazgeçtim almadım, sence almalı mıydım? Üniversiteye geçerken klavye hariç setup kurmayı düşünüyorum.

Eli küçük olanlar için güzel bir mouse. Ben indirimde 140 liraya aldım. Kişisel düşüncem 250 TL'ye değmez.

Zengin olursam garajıma atari/arcade salonu açacağım.

Eli küçük olanlar için güzel bir mouse. Ben indirimde 140 liraya aldım. Kişisel düşüncem 250 TL'ye değmez.
Bana uymaz o zaman, elim 15'ten uzun.
Bilmem, neye göre çağırdıklarını daha anlamadım.

Hayır, gayet iyi hava sirkülasyonu, kendim kullanıyorum istersen sıcaklıkları atayım.
Teşekkür ederim hocam, sağ olun sözünüze güveniyorum zahmet etmeyin. Zaten bütçe sınırlıyken aksiyon yapmamak lazım. Maksat F/P

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…