Bir tavsiye vereyim, ortadaki fanı veya alttaki fanı sökersen sığar, tabi görünüşü biraz kaybedersin, tercih senin, mesela Spec Delta'ya 3 fanlı ekran kartı takınca öndeki fanlara değiyor, fanlar ön panelin dışında olmasına rağmen, şükret haline.
Technopat'ın hala neden DC olmadığını anlamıyorum, tamam sosyal var diyebilirsiniz ama sesli iletişimle insanlar birbirlerini daha iyi ifade edebilirlerdi. Yazılardan duyguları geçirmek zor olabiliyor arada görüyorum gereksiz tartışmalar olabiliyor sosyalde.
COOLER MASTER MasterBox MB511 ARGB 650W 80+ Bronze Tempered Glass USB 3.2 Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MCB-B511D-KGNB65-STK ITOPYA'da.
www.itopya.com
Spec Delta benimde aklıma geldi. Ancak bir kaç olumsuz yorum görünce vazgeçtim, sanırım havalandırması pekte sağlıklı değilmiş.
Technopat'ın hala neden DC olmadığını anlamıyorum, tamam sosyal var diyebilirsiniz ama sesli iletişimle insanlar birbirlerini daha iyi ifade edebilirlerdi. Yazılardan duyguları geçirmek zor olabiliyor arada görüyorum gereksiz tartışmalar olabiliyor sosyalde.