Kafa dağıtmak için sohbet edelim

Size bir tavsiye. Bu kasayı aldım. Fiyata değmez ve bu kadar para verdim ve 1 cm ile ASUS ROG STRIX 3070 sığmıyor. 1100 TL'ye aldım. Şansa gel:D
Bir tavsiye vereyim, ortadaki fanı veya alttaki fanı sökersen sığar, tabi görünüşü biraz kaybedersin, tercih senin, mesela Spec Delta'ya 3 fanlı ekran kartı takınca öndeki fanlara değiyor, fanlar ön panelin dışında olmasına rağmen, şükret haline. 😁

Technopat'ın hala neden DC olmadığını anlamıyorum, tamam sosyal var diyebilirsiniz ama sesli iletişimle insanlar birbirlerini daha iyi ifade edebilirlerdi. Yazılardan duyguları geçirmek zor olabiliyor arada görüyorum gereksiz tartışmalar olabiliyor sosyalde.

Spec Delta benimde aklıma geldi. Ancak bir kaç olumsuz yorum görünce vazgeçtim, sanırım havalandırması pekte sağlıklı değilmiş.
Hayır, gayet iyi hava sirkülasyonu, kendim kullanıyorum istersen sıcaklıkları atayım. 😁
Technopat'ın hala neden DC olmadığını anlamıyorum, tamam sosyal var diyebilirsiniz ama sesli iletişimle insanlar birbirlerini daha iyi ifade edebilirlerdi. Yazılardan duyguları geçirmek zor olabiliyor arada görüyorum gereksiz tartışmalar olabiliyor sosyalde.
Discord grupları var, ben ekliyim mesela. 😁

Eli küçük olanlar için güzel bir mouse. Ben indirimde 140 liraya aldım. Kişisel düşüncem 250 TL'ye değmez.
Bana uymaz o zaman, elim 15'ten uzun. 😁
Bilmem, neye göre çağırdıklarını daha anlamadım. 😁

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı