Kafa dağıtmak için sohbet edelim

Her şey bu kadar kötü giderken bir Allah'ın kulu demiyor mu aga biz napıyoruz diye ?
Evde ekmek kalmamış dolar baydı sterlinle alayım azıcık.

Bu haftalarda çok yoğun bir dershaneye yazılacağım, bir yanım seviniyor, diğer yanım burada geçirdiğim zaman azalacak diye ağlıyor, ama ne yapalım, iyi bir gelecek için bir süre ayrı kalabiliriz, elimden geldiğince girip yardımcı olmaya çalışacağım. Sağlıcakla kalın. 😁 Unutmayın gülücüğümü, veda ediyorum da sanmayın, gireceğim yine. 😁

Sürekli önceden izlediğim dizileri ve filmleri tekrar izleme isteği duyuyorum ve izliyorum. Yeni bir diziye başlayınca bölümün yarısında sıkılıp hemen Rick and Morty açıyorum ve ezbere bilmeme rağmen tekrar izliyorum. Keşke yeni şeyler izlesem artık...

Hocam 500 GB SSD ile yetiniyorum ya. 1 senedir HDD alacağım fakat hep araya bir şeyler giriyor. Önce 1 tane daha RAM aldım. Ardından işlemci soğutucusu. En son dedim artık 1 TB HDD satın alayım. Artık 2-3 ay sonra alacağım :D.

Nedense paylaşmak istedim.
GTA Türkiye.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı