Kafa dağıtmalık oyun önerisi

Bilgisayardan oynayabileceğim çok pahalı olmayan ya da ücretsiz olan bir oyun öneriniz var mı? Kart oyunu arıyorum tam bulamadım ama başka önerileriniz varsa yazarsanız güzel olur. Daha çok Online ama çok da insanlarla etkileşim kurmadığım bir oyun önerirseniz iyi olur. FPS, MMORPG olmasın MMORPG hayatımı karartıyor zaten şimdiden teşekkürler.

Bilgisayardan oynayabileceğim çok pahalı olmayan ya da ücretsiz olan bir oyun öneriniz var mı? Kart oyunu arıyorum tam bulamadım ama başka önerileriniz varsa yazarsanız güzel olur. Daha çok Online ama çok da insanlarla etkileşim kurmadığım bir oyun önerirseniz iyi olur. FPS, MMORPG olmasın MMORPG hayatımı karartıyor zaten şimdiden teşekkürler.

Eğer arkadaşın varsa The Forest gibi ya da Sea of Thieves gibi oyunlara yönel. A Way Out da olur daha yeni bitirdim tam kafa dağıtmalık oyun.

Warframe. Hem online hemde insanlarla etkileşim kurmaya çok gerek yok. FPS değil üstüne ücretsiz.

Warframe. Hem Online hem de insanlarla etkileşim kurmaya çok gerek yok. FPS değil üstüne ücretsiz.

Eğer arkadaşın varsa The Forest gibi ya da Sea of Thieves gibi oyunlara yönel.

Hepsini oynadım buradakilerin ilgimi çok çekmediler o yüzden bıraktım.

Onları da oynadım dont touchun normal sürümünü oynadım 3D oynamadım 3D'sini de yayıncıdan izlemiştim ilgimi çok çekmemişti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı