Kafa dağıtmalık oyun önerisi

okyzby

Hectopat
Araba satma, YouTuber Simulator, internet kafe Simulator tarzında oyun arıyorum. Öyle kafa dağıtmalık birkaç saat oynamalık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Araba satma, YouTuber Simulator, internet kafe Simulator tarzında oyun arıyorum. Öyle kafa dağıtmalık birkaç saat oynamalık.

Firewatch (insanların bir kısmı beğenmiş fakat ben beğenmedim) Thief Simulator 2 (ilk oyunu da fena değildi) Car Mechanic Simulator (biraz karmaşık gelebilir fakat kavrayınca oynaması çok zevkli eğer tamir işlerine ilgin varsa kat kat daha fazla zevk alırsın) bu önerdiklerimin hepsi şu an Steam'de indirimde. İndirimde olmayıp daha iyi olan oyunlar var fakat dolarla alındığı için fiyatı tuzlu gelebilir. Fiyat derdim yok dersen daha fazla önerebilirim.

Firewatch (insanların bir kısmı beğenmiş fakat ben beğenmedim) Thief Simulator 2 (ilk oyunu da fena değildi) Car Mechanic Simulator (biraz karmaşık gelebilir fakat kavrayınca oynaması çok zevkli eğer tamir işlerine ilgin varsa kat kat daha fazla zevk alırsın) bu önerdiklerimin hepsi şu an Steam'de indirimde. İndirimde olmayıp daha iyi olan oyunlar var fakat dolarla alındığı için fiyatı tuzlu gelebilir. Fiyat derdim yok dersen daha fazla önerebilirim.

Olur önerebilirsin.

Olur önerebilirsin.

Benim oynadıklarım ve beğendiklerimi söylüyorum.
1-bakery Simulator.
2-Bus Simulator fena değildi ama beni pek sarmadı.
3-Euro Truck Simulator 2 oynanış süresi çok uzun ama ara sıra girip tır sürmek için oynayabilirsin kafa dağıtmalık.
4-Inscryption tam Simulator sayılmaz fakat rouge like olduğu için girip kafa dağıtma amacıyla 1 el gidebildiğin yere kadar oynayabilirsin. Güzel bir oyundur.
5-Oxygen Not Included bu da tam Simulator sayılmaz biraz stratejiye kaçıyor fakat zevkli olduğu için öneriyorum
6-potion craft kimyaya az da olsa ilgin varsa çok seversin
7-Prison Architect bu da aynı Oxygen oyunu gibi biraz strateji
8-Slay the Spire kart oyunu Dead Cells ve Inscryption gibi rouge like tarzında fakat oynadığında gerçekten zevk alacağını düşünüyorum
9-World War Z: Aftermath zombi kesme oyunu hikayesi yok denebilir
10-electrician Simulator
11-Farming Simulator oynanış süresi uzun ve çaba istiyor ama yavaş yavaş oynadıkça zevk alırsın
12-PC Building Simulator bunun sanırsam 2. oyunu da vardı o daha güzel
13-kerbal space program öğrenmesi biraz zor
14-lawn mowing Simulator zamanında Epic beleş dağıtmıştı aldıysan para vermene gerek yok
15-theHunter: Call of the Wild bunu da Epic dağıtmıştı doğası grafikleri atmosferi süper ben çok eğlenmiştim kafa dağıtma için oynayabilirsin.
16-surviving mars marsta koloni kurup hayatta kalmaya çalışıyorsun
17-train valley 2 bunu da Epic dağıtmıştı tren istasyonu inşa ediyorsun
Ben burada özellikle ilgin varsa the hunter ı öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı