Kafa dağıtmalık oyun önerisi

Aslında bu normal RPG oyunlardan farklı. Sadece hikayeyi okuyup geçmiyorsun sinematik bir deneyim sunuyor. Her diyalog için kamera açılarına çalışmışlar. Hikayeli AAA oyunlardan pek farkı yok bu konuda.

Tlou serisinide öneririm.
Evet farkettim zaten ben tam rpg demek istemedim oynanış biçiminden biraz andırdığı için öyle söyledim oyunda aşırı fazla detay var çok fazla eşya içeriyor ne bulsam alıyordum ne işe yaradığını da bilmiyordum bu da biraz kafamı karıştırmıyor değil. :D

Büyük ihtimal ya tlou ya da detroit become human indireceğim teşekkürler yine de.

Evet fark ettim zaten ben tam RPG demek istemedim oynanış biçiminden biraz andırdığı için öyle söyledim oyunda aşırı fazla detay var çok fazla eşya içeriyor ne bulsam alıyordum ne işe yaradığını da bilmiyordum bu da biraz kafamı karıştırmıyor değil. :D

Büyük ihtimal ya TLOU'ya da Detroit Become Human indireceğim teşekkürler yine de.

Re4 remake ve dying light 2 de öneririm.

RE4 remake i bitirdim hocam Dying Light 2'yi de önceden oynamıştım da bitirmemiştim 1 ile 2 arasında çok bağlantı var mı merak ediyorum ona göre seri olarak giderim.

Kayda değer bağlantı yok. Easter egg ve bazı göndermeler var ama önemi yok bence. Bir de ilk oyunda olan bir karakter var 2 de o kadar. Ben ilk 2'yi sonra ilk oyunu bitirdim. Pişman değilim.

Metro serisine başlayabilirsiniz biraz minik ayrıntılardan sizin de kafanızda canlanacak şekilde anlatayım.

Bizzat ben exodus a kadar geldim. Serinin ilk oyunlarında oynanışta kendini çokça takip eden bir hava vardı. Karakterler konusundaysa dikkatini çekecek şeylerden ilklerinden ise nedense 5 cümlelerinde tamamen ingilizce konuşmalarına rağmen bazı kültürel ve ikonik kelimeleri rusça, samimi gelmeyen garip bir aksanla söylemeleri olacaktır. Mekanikler kütük fakat yine de oyundaki atmosfer için yeterli diyebiliriz. Atmosfer olarak ise, sovyet temasını ve sefilliğin suratını seviyorsanız öneririm :D. Hikayenin gerçekçiliği açısından fazla yorum yapılamaz, fakat sürükleyici olduğu ve hikayeyi dandirik bir şekilde takip etseniz bile temel şeyleri anlayıp merak edebileceğiniz bir havası var yani sürükleyicilik payı mevcut. Serinin ilk 2 oyununu ayrı, exodus u ayrı olarak araştırmanızı tavsiye ederim çünkü birkaç noktada ciddi değişiklikler var. Onun dışında oyundaki bug lar sizin oynanış keyfinizi bozmaz fakat bölüm dizaynı bazen çıldırtabilir. Unuttuğum yada merak ettiğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz.

(minik bir ne olur ne olmaz önerisi notu: valve oyunlarına da bakabilirsiniz :D)

Metro serisine başlayabilirsiniz biraz minik ayrıntılardan sizin de kafanızda canlanacak şekilde anlatayım.

Bizzat ben exodus a kadar geldim. Serinin ilk oyunlarında oynanışta kendini çokça takip eden bir hava vardı. Karakterler konusundaysa dikkatini çekecek şeylerden ilklerinden ise nedense 5 cümlelerinde tamamen ingilizce konuşmalarına rağmen bazı kültürel ve ikonik kelimeleri rusça, samimi gelmeyen garip bir aksanla söylemeleri olacaktır. Mekanikler kütük fakat yine de oyundaki atmosfer için yeterli diyebiliriz. Atmosfer olarak ise, sovyet temasını ve sefilliğin suratını seviyorsanız öneririm :D. Hikayenin gerçekçiliği açısından fazla yorum yapılamaz, fakat sürükleyici olduğu ve hikayeyi dandirik bir şekilde takip etseniz bile temel şeyleri anlayıp merak edebileceğiniz bir havası var yani sürükleyicilik payı mevcut. Serinin ilk 2 oyununu ayrı, exodus u ayrı olarak araştırmanızı tavsiye ederim çünkü birkaç noktada ciddi değişiklikler var. Onun dışında oyundaki bug lar sizin oynanış keyfinizi bozmaz fakat bölüm dizaynı bazen çıldırtabilir. Unuttuğum yada merak ettiğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz.

(minik bir ne olur ne olmaz önerisi notu: valve oyunlarına da bakabilirsiniz :D)
Evet hocam last light redux'u oynamıştım az bir şey lakin pek anlayamamıştım rusça konuşmalar falan vardı yine de götürüyordu dediğiniz gibi atmosferi güzeldi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı