Kafa dağıtmalık oyun önerisi

scarex

Megapat
Arkadaşlar merhaba. Gerçekten oyun bulma konusunda sıkıntı çekmiyorum, sadece arada kafa dağıtmalık bir oyun önerisi istiyorum. Böyle arkada ne bileyim bir video veya canlı yayını dinlerken gece oynayabileceğim bir oyun. Çok fazla değişik tarza okeyim sadece çok pahalı bir oyun olmasın yeter. Indie, planlama, otomasyon vs her şeye açığım.

Arkadaşlar merhaba. Gerçekten oyun bulma konusunda sıkıntı çekmiyorum, sadece arada kafa dağıtmalık bir oyun önerisi istiyorum. Böyle arkada ne bileyim bir video veya canlı yayını dinlerken gece oynayabileceğim bir oyun. Çok fazla değişik tarza okeyim sadece çok pahalı bir oyun olmasın yeter. Indie, planlama, otomasyon vs her şeye açığım.

Satisfactory. (pardon şimdi baktımda pahalılaşmış oyun 1.0'a çıkınca :()

Ben de var aslında şans verebilirim.

Deneyin hocam chill bir oyun ben yaklaşık 600 saatimi harcadım. Ama denemeden önce 1 2 tane eğitim videosu izleseniz güzel olur çünkü kendiniz öğrenmeniz bir tık sıkıntılı.

Minecraft, tüm kriterlerine uyuyor.

Kesinlikle Viewfinder, en rahatlatıcı oyunlardan biri

Technopat Haberler

Geri
Yukarı