Kafa dağıtmalık oyun tavsiyesi

Agony1376

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16 gb
SSD veya HDD modeli
500gb ssd 500gb sata ssd
Ekran kartı
rx6700xt
Anakart
asus prime h610m r d4
İşlemci
intel i512400f
Arkadaşlar merhaba ben şu an 12.sınıf oldum. 11 de de dershane vb. derken PC açamadım bile, şimdi canım çok oyun istiyor ama yine dershane falan var. Kafa dağıtmalık böyle günde 1 kez girip çıkmalık oyun tavsiyeniz var mı?

Dead cels e bakabilirsiniz kendisinin öyle pek bir hikayesi falan yok her öldüğünüzde yeniden başlıyorsunuz ve düşmanlarla savaşıyorsunuz.

Arkadaşlar merhaba ben şu an 12.sınıf oldum. 11 de de dershane vb. derken PC açamadım bile, şimdi canım çok oyun istiyor ama yine dershane falan var. Kafa dağıtmalık böyle günde 1 kez girip çıkmalık oyun tavsiyeniz var mı?
dead cells

Doom grip kafa dağıtabilirsin, Ghost of Tsushima da manzaralara bakıp huzura kavuşabilirsin,

Doom'da nasıl kafa dağıtıyorsunuz abi ben anlamıyorum. Oyunun haritası çok karışık hep gizli bir şeyler saklamışlar haritalara o yüzden onları bulacağım diye hiç rahat oynayamıyordum.

Fall Guys, ride 4 ve demolish-Build 3 önerebilirim biraz alakasız türler ama uzun vakitler oynatan oyunlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı