Kafa dağıtmalık veya saracak oyun önerileri

Hocam haklısınız da Valhalla 3 kere bitirmek helal olsun ben daha 66. saatimdeyim yarısına gelmedim galiba oyunun

Maşallah hocam, sizde bayağı oynamışsınız gerçi ben o saatlerde
Asgard
bölümlerine yeni gelmiş oluyorum. Maalesef hiçbir oyun bana AC'nin verdiği o tarihsellikle harmanlaşmış bilim kurguyu veremiyor, ki yok maalesef. Ubisoft çok yetenekli o konuda.

Selam arkadaşlar, kafa dağıtmalık ve saracak oyun önerir misiniz? Fiyat önemli değil.

Oynadığım oyunlar:
Ghost of Tsushima, RDR2, TLOU1 2, Spider-Man.

Depolama önemli değil, sistemim iyi.

Dying Light

Selam arkadaşlar, kafa dağıtmalık ve saracak oyun önerir misiniz? Fiyat önemli değil.

Oynadığım oyunlar:

Hocam Stray(kedi olduğumuz oyun) öneririm bir de eğer oynamadıysanız God of War

Oynadığım oyunlar:

Beyond Two Souls, Detroit: Become Human, Hades Dishonored serisi, Mafia serisine bakabilirsin.

Oynadığım oyunlar:

Dying Light serisi.

Hocam Stray(kedi olduğumuz oyun) öneririm bir de eğer oynamadıysanız God of War.

Hocam Stray'e baktımda bayağı güzel oyuna benziyor o tarz başka oyun var mıdır önerebileceğiniz.

Stardew Valley WWE2k.

Hocam o tarz oyunları sevmiyorum. Çok eski grafiklere sahip. Yine de teşekkürler öneriniz için.

Hocam peki başka bir tarz önerebilir misiniz acaba? Şey tarzında ETS 2 veya Cyberpunk 2077.
Ama direksiyonum filan yok ama o tarz bir şeyler sarar ama bilgisizim.

Cyberpunk tarzında oyun yok maalesef,ben 3 kere bitirdim hala oynuyorum,sürekli build değişimi ile tekrar oynanabilirlik oranı çok yüksek ve benzeri bir oyun yok.
Witcher 3 oynayabilirsiniz,aynı firmadan çıkma ve mükemmel derecede sayılabilecek bir oyun,ETS2 benzeri ATS olması lazım ben onuda oynuyordum,Amerika'da geçen ETS gibi düşünün. Eğer RPG seviyorsanız AC oyunları(Odyssey,Valhalla gibi.) veya sürekli build değişimi yapmayı seviyorsanız soulslike oyunlara bakmanızı öneririm,Elden Ring en basit örnek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…