Kafa dağıtmalık veya saracak oyun önerileri

Cyberpunk tarzında oyun yok maalesef, ben 3 kere bitirdim hala oynuyorum, sürekli Build değişimi ile tekrar oynanabilirlik oranı çok yüksek ve benzeri bir oyun yok.
Witcher 3 oynayabilirsiniz, aynı firmadan çıkma ve mükemmel derecede sayılabilecek bir oyun, ETS 2 benzeri ATS olması lazım ben onu da oynuyordum, Amerika'da geçen ETS gibi düşünün. Eğer RPG seviyorsanız AC oyunları(Odyssey, Valhalla gibi.) Veya sürekli Build değişimi yapmayı seviyorsanız soulslike oyunlara bakmanızı öneririm, Elden Ring en basit örnek.

Teşekkürler hocam Elden Ring'i ekledim listeye bugün satın alırım biraz inceliyim. Bir de hocam evil West diye bir oyun duydum sizce nasıldır? Son olarak bu tarz oyunlar oynayacağım ama FPS anlamında bir sorun yaşar mıyım?

Dredge indir sakin sakin balık tut aga rahatına bak.

Teşekkürler ekledim listeme.

Teşekkürler hocam Elden Ring'i ekledim listeye bugün satın alırım biraz inceliyim. Bir de hocam evil West diye bir oyun duydum sizce nasıldır? Son olarak bu tarz oyunlar oynayacağım ama FPS anlamında bir sorun yaşar mıyım?

Teşekkürler ekledim listeme.

GPU 3060 12 GB üzmez dert etmeyin, 60FPS stabil açacağını düşünüyorum. Oyuna gelince oynamadım ama Gears of War'a benziyor gibi. Bakacağım bi.

H
Hocam Stray'e baktımda bayağı güzel oyuna benziyor o tarz başka oyun var mıdır önerebileceğiniz.

Hocam o tarz oyunları sevmiyorum. Çok eski grafiklere sahip. Yine de teşekkürler öneriniz için.

Hocam peki başka bir tarz önerebilir misiniz acaba? Şey tarzında ETS 2 veya Cyberpunk 2077.
Ama direksiyonum filan yok ama o tarz bir şeyler sarar ama bilgisizim.
ocam aslında uğraştırıcı bir iş var forumda konusu var mı ama bilmiyorum eğer elinde bir telefon varsa onu direksiyon olarak gösterebileceğim uygulamalar var bir kartondan vs.direksiyon seti yapıp telefonu koyup ETS 2 oynayabilirsin yada adettı corsa ya mod kutup da oynarsın kafa dagıtmalık ikiside güzel eğer direksiyon setin yoksa dur bi link atıcam ni bak bunun gibi çalışma prensibi.ne sahip maket yapıp uygulamayla kullanabilirsin
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Cyberpunk tarzında oyun yok maalesef, ben 3 kere bitirdim hala oynuyorum, sürekli Build değişimi ile tekrar oynanabilirlik oranı çok yüksek ve benzeri bir oyun yok.
Witcher 3 oynayabilirsiniz, aynı firmadan çıkma ve mükemmel derecede sayılabilecek bir oyun, ETS 2 benzeri ATS olması lazım ben onu da oynuyordum, Amerika'da geçen ETS gibi düşünün. Eğer RPG seviyorsanız AC oyunları(Odyssey, Valhalla gibi.) Veya sürekli Build değişimi yapmayı seviyorsanız soulslike oyunlara bakmanızı öneririm, Elden Ring en basit örnek.

Bir de hocam son bir şey sormak istiyorum. Sizce hangi AC daha iyidir? Ben Mirage ve Valhalla arasında kaldım.

H

Ocam aslında uğraştırıcı bir iş var forumda konusu var mı ama bilmiyorum eğer elinde bir telefon varsa onu direksiyon olarak gösterebileceğim uygulamalar var bir kartondan vs. Direksiyon seti yapıp telefonu koyup ETS 2 oynayabilirsin ya da adettı Corsa'ya mod kutup da oynarsın kafa dagıtmalık ikisi de güzel eğer direksiyon setin yoksa dur bir link atacağımni bak bunun gibi çalışma prensibi. Ne sahip maket yapıp uygulamayla kullanabilirsin
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Değişikmiş hocam deneyeceğim :D

Bir de hocam son bir şey sormak istiyorum. Sizce hangi AC daha iyidir? Ben Mirage ve Valhalla arasında

Valhalla. Biri ara oyun diye çıkarıldı, normalde Valhalla'nın DLC'si olması gerekiyordu. Mesela ben Paris DLC yerine Mirage'ı kabul ederdim. Paragöz ve kar amaçlı çalıştığı için Ubisoft'un zartlak zartlak gereksiz işleri. İkisi de oynanır.

Valhalla. Biri ara oyun diye çıkarıldı, normalde Valhalla'nın DLC'si olması gerekiyordu. Mesela ben Paris DLC yerine Mirage'ı kabul ederdim. Paragöz ve kar amaçlı çalıştığı için Ubisoft'un zartlak zartlak gereksiz işleri. İkisi de oynanır.

Siz neyi önerirdiniz peki. Benim için önemli olan şey kalite ve hikaye.

Siz neyi önerirdiniz peki. Benim için önemli olan şey kalite ve hikaye
AC Valhalla ama biraz daha kişisel bir hikaye ve güzel dünyasıyla Odyssey'de oynayabilirsiniz. Binlerce saatim vardır, en beğendiğim AC oyunlarından.

AC Valhalla ama biraz daha kişisel bir hikaye ve güzel dünyasıyla Odyssey'de oynayabilirsiniz. Binlerce saatim vardır, en beğendiğim AC oyunlarından.

Anladım hocam teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Fakat benim saçma bir takıntım var hem oyun olsun hem anime eski grafik veya mekanikli bir oyuna ısınamıyorum o zaman ben Valhalla alayım.

Anladım hocam teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Fakat benim saçma bir takıntım var hem oyun olsun hem anime eski grafik veya mekanikli bir oyuna ısınamıyorum o zaman ben Valhalla alayım.
Rica ederim hocam ama Odyssey eski grafikli veya mekanikli bir oyun değil,oynanabilirliği bence Valhalla'dan çok daha yüksek bir oyun build dizilim genişliği sayesinde,siz bilirsiniz tabii.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı