Kafa şeklini değiştirmek mümkün müdür?

leox75

Femtopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, ben 14 yaşındayım kafa şeklim çok kötü ve çok dikkat çekici arkadaşlarım durmadan bununla makara yapıyorlar öncelikle kafa şeklimi söyleyeyim kafamın arkası düz yanları yukarıya doğru dik yanlara doğru dar yani ince yanlardan bakarken çok kötü gözüküyor sağdan bakınca farklı soldan bakınca farklı gözüküyor bunu değiştirmek mümkün müdür genetiktede yok Kafa MR'ım vardı orda öyle gözükmüyor 5 ay önce çekilmiş birde yüz şeklim biraz büyüdü

Aynı alttaki adama benziyorum

Dosya Ekleri

• IMG_20241023_191632.jpg
    IMG_20241023_191632.jpg
    62,7 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG_20241030_204329.jpg
    IMG_20241030_204329.jpg
    54,7 KB · Görüntüleme: 82
Neden işe yaramaz insanlar için kendinizi değiştirmeye çalışıyosunuz. Ayrıca bu sizin elinizde olan bir şey değil. Kendinizle barışık olun. Gereksiz insanları umursamayın.

Neden işe yaramaz insanlar için kendinizi değiştirmeye çalışıyosunuz. Ayrıca bu sizin elinizde olan bir şey değil. Kendinizle barışık olun. Gereksiz insanları umursamayın.
Hocam öyle olması gerekiyor ama insan istemesede aldırış ediyor böyle şeylere

Neden işe yaramaz insanlar için kendinizi değiştirmeye çalışıyosunuz. Ayrıca bu sizin elinizde olan bir şey değil. Kendinizle barışık olun. Gereksiz insanları umu

Ergenliğe yeni girmenin etkisi ile eğer kişi eğitimsizse her türlü anlamsız davranışı gösterebilir. Fikrinin kıymeti olmayanlardan ötürü kafatasınıza müdahale etme fikrini aklınızdan geçirmeyin çünkü değişmez ve kendinize zarar verirsiniz. Çok rahatsız oluyorsanız saçlarınızla gizleyebilirsiniz. Kendi özgüvensizliğini başkasını ezerek kamufle etmeye çalışan tiplerden uzak durun.

Dostum belli bir yaş sonrası emin ol bunlara bakan ve bunlara göre hareket eden insanları herkes hayatından itiyor. Saçları biraz uzat gerçekten anatomiden anlayan bir berbere git ona göre kesim yapsın.

Alayı kuruşluk hocam bunların sırf öyle dediler diye kendinizi üzmeyin benlede dalga geçiyorlar ben kafaya takmıyorum ve gayet mutluyum bence sizde böyle yapın.

Selam arkadaşlar, ben 14 yaşındayım kafa şeklim çok kötü ve çok dikkat çekici arkadaşlarım durmadan bununla makara yapıyorlar öncelikle kafa şeklimi söyleyeyim kafamın arkası düz yanları yukarıya doğru dik yanlara doğru dar yani ince yanlardan bakarken çok kötü gözüküyor sağdan bakınca farklı soldan bakınca farklı gözüküyor bunu değiştirmek mümkün müdür genetiktede yok kafa Mr'ım vardı orada öyle gözükmüyor 5 ay önce çekilmiş bir de yüz şeklim biraz büyüdü.

Aynı alttaki adama benziyorum.

Benim de hep parmaklarımla dalga geçiyorlar mesela parmağımın yerleri oranına göre yamuk biraz. Ama ben aldırış etmiyorum. Aldırış edersen ya hocaya söyle ya söv ya da döv. Yani bu engelliler yüzünden üzme kendini. Kim başkalarının özel bir sorunuyla dalga geçiyorsa Allah'ından bulsunlar diyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı