Uzaktan dikiş atabilirim, ya da ilaç yazabilirim. (doktora gidin)Arkadaşlar okul bahcesinde smaç atarken Ark koşup blokladı yere düstüm dediklerine göre kafam yerde sekmiş bir 15 saniye darbenin etkisinden dolayı başım feci halde döndü. Neredeyse hiçbir şey göremiyordum ve vücudum hareketsizdi hiçbir şekilde ayağa kalkamadım kolum falan oynamıyordu. Kafamın sanki yarısı şekil değiştirmiş gibi şişmişti. Buz tuttum şu an göz etrafımda ağrı var.
Çok fazla vaka var böyle. Darbe aldıktan sonra beyin kanaması geçiriyorlar ama fark etmedikleri ve doktora gözükmedikleri için bir kaç saate mefta oluyorlar.Bu kadar sert darbe alıp doktora gitmemek çok garip insanlarsınız ciddi söylüyorum. Uzaylı mısınız evladım siz?
Dostum. Birşey hissetmeden bir anda giden çok. Senin vakit kaybetmeden çoktan hastaneye gitmiş olman lazımdıYa şu an bir şey hissetmiyor gibiyim hatta harikayım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.