Kafada kulaklığın olduğu yerde göçük var

Melih M

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bugün berberde kafamin gocuk oldugunu fark ettik, babamda da ayni yerde ayni sekilde bir sekil var ama yine de emin olamiyorum. Babamin saci cok yok, yani belirgin bir gocuk olsa gorunurdu fakat disaridan gorunmuyor, elleyince hissedebiliyor. Bu durumda endiselenmeli miyim, kulaklık bir gocugu arttirir mi?

Günde 5-6 saat bilgisayar başındayım kulaklığı çıkarınca göçük oluşuyor evet ama 5 dakika sonra düzeliyor göçük kafada değil saçta oluşuyor.

Bir kulaklığın kafatasını göçürtebilmesi için demirden falan yapılması gerekir sanmıyorum bence kafa şekliniz böyle olabilir.

Günde 5-6 saat bilgisayar başındayım kulaklığı çıkarınca göçük oluşuyor evet ama 5 dakika sonra düzeliyor göçük kafada değil saçta oluşuyor.
Kral sacta zaten oluyorda kafamda mesela elimi gezdirirken onden basladigimda bi yerde elimin asagiya dogru hafif indigini hissediyorum

Bir kulaklığın kafatasını göçürtebilmesi için demirden falan yapılması gerekir sanmıyorum bence kafa şekliniz böyle olabilir.
Babamdada ayni yerde ayni gocuk var

Kulaklığın berbat bir şey ya da arkadaşın da dediği gibi metalden değilse kafanızda "gamer dent" göçüğü oluşmaz. Doğaldır.

Babama baktigimda disaridan gozukmuyor sizce ileride sorun yaratir mi veya kulaklık ekstra bir gocuk yaratir mi?

Kulaklığında sert, metal vb. bir parça yok ise sıkıntı olmaz. Ayrıca çoğu kulaklığın seviyesini ayarlayabiliyorsun biraz gevşet o ayarı.

Kulaklığın berbat bir şey ya da arkadaşın da dediği gibi metalden değilse kafanızda "gamer dent" göçüğü oluşmaz. Doğaldır.
Corsair void elite kullaniyorum

Kulaklığında sert, metal vb. bir parça yok ise sıkıntı olmaz. Ayrıca çoğu kulaklığın seviyesini ayarlayabiliyorsun biraz gevşet o ayarı.
Ayarli vende ama biraz daha acayim madem

Corsair Void Elite kullanıyorum

Ayarli vende ama biraz daha acayim madem

Fikrimce biraz paranoya yapıyorsun rahat ol kafanı veya kulağını acıtmıyorsa sorun yok. Bir kulaklığın göçük yaptığını hiç duymadım şahsen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…