Melih M
Hectopat
- Katılım
- 25 Mart 2022
- Mesajlar
- 78
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
Bu konularda evet biraz paranoyayim dalga gecilmesinden korkuyorum ve evet kafam gayet rahatFikrimce biraz paranoya yapıyorsun rahat ol kafanı veya kulağını acıtmıyorsa sorun yok. Bir kulaklığın göçük yaptığını hiç duymadım şahsen.
bu arada az önce duşa girdim çıktım ve saçlarımın içine iyice baktım herhangi fark yok gibiydi elimlede yokladım fark yoktu fakat saçlarımın üzerinden baktığımda fark vardı sizce bir sorun var mı?Bu konularda evet biraz paranoyayim dalga gecilmesinden korkuyorum ve evet kafam gayet rahat
Rahatsızlık için özür dilerim fakat paranoya yüzünden kulaklık takmaktan bile korkuyorum bu hafif göçük babamdada annemdede var yani muhtemelen genetik yada değil bilmiyorum kulaklık bu göçüğü arttırır mı? babam bir şey olmaz diyor ama yinede telaşlıyımFikrimce biraz paranoya yapıyorsun rahat ol kafanı veya kulağını acıtmıyorsa sorun yok. Bir kulaklığın göçük yaptığını hiç duymadım şahsen.
Son düzenleme: