Kafada tekrar eden düşünceler

LEGEND.35

Hectopat
Yer
İzmir
Merhabalar, neredeyse her gün kafama takılan düşünceler var. Bunları aklımdan çıkaramıyorum. Başım ağrıyor, uyuşuyor, çok kötü hissediyorum.
Kafamı nasıl rahatlatabilirim? Daha doğrusu nasıl bu lanet şeyi geçirebilirim? Neredeyse her gün aynı. Zar zor zevk alıyorum. Önce beynimde bir şey var diye korkmaya başlamıştım ama sanırsam psikolojik. Ne yapabilirim?

Merhabalar, neredeyse her gün kafama takılan düşünceler var. Bunları aklımdan çıkaramıyorum. Başım ağrıyor, uyuşuyor, çok kötü hissediyorum.
Kafamı nasıl rahatlatabilirim? Daha doğrusu nasıl bu lanet şeyi geçirebilirim? Neredeyse her gün aynı. Zar zor zevk alıyorum. Önce beynimde bir şey var diye korkmaya başlamıştım ama sanırsam psikolojik. Ne yapabilirim?

Hocam en etkili çözüm uğraşacak bir hobi zevk falan bulmak ya da en basitinden spor yapmakla başlayın ufak yürüyüşler olabilir ve bol bol sosyalleşin.

Bu kadar rahatsız olduğunuza göre sizin için önemli şeyler olmalı. Bunu biraz daha arka plana alıp önemsizleştirebilirsin. Tabii ki neyi kafana taktığını bilmediğim için fazla tavsiye vermek istemiyorum. Yanlış olmasın.

Düşüncelerini engellemeye çalışma, daha da üstüne binerler.
Tek başına bir yerde otur ağaçların, kuşların, rüzgarın sesine odaklanmaya çalış, çevreni gözlemle, düşüncelerinin nereden geldiğini bulmaya çalış. Aynı düşünceler sürekli gelecektir, umursama. Ama kesinlikle engellemeye çalışma.

Bu kadar rahatsız olduğunuza göre sizin için önemli şeyler olmalı. Bunu biraz daha arka plana alıp önemsizleştirebilirsin. Tabii ki neyi kafana taktığını bilmediğim için fazla tavsiye vermek istemiyorum. Yanlış olmasın.

Hayatımda gördüğüm en saçma düşünceler öyle takılacak şeyde değil koltuğun altına bakıyorum atıyorum sonra beynimde koltuğun arkası canlanıp duruyor biraz garip biliyorum ama mesela okulda sıraların altına eşyaları koyduğumuz yer olur ya ben oraya kitap koyuyorum sonra çantama koyuyorum kitabı fakat sonra sanki kitap hala sıranın altındaymış gibi yani sanki çantama koymamışım gibi kafamda düşünceler oluşuyor sonra kafamda baskı oluşuyor boğazı m kuruyor sanki kafama yük biniyor gibi afedersiniz balgam oluyor çok boğazımda önce bayağı korkktum ama psikolojik diye düşünüyorum arada evde oluyor ama okulda çok artıyor biraz uzun oldu ama anlayacağınızı umut ediyorum.

Anladım merak etmeyin. Bu düşünceleri kafanızdan çıkarmanız gerek. Bu yüzden hasta bile olabilirsiniz mazAllah. Kendine hobiler bul onlarla uğraş. Bisiklete bin veya arkadaşlarınla gez, veya Technopat da daha fazla zaman geçir insanlara yardımcı olmaya çalış. Bu düşünceler gelirsede umursamadan geç. Zamanla geçecektir merak etme telaşa gerek yok.

Anladım merak etmeyin. Bu düşünceleri kafanızdan çıkarmanız gerek. Bu yüzden hasta bile olabilirsiniz mazallah. Kendine hobiler bul onlarla uğraş. Bisiklete bin veya arkadaşlarınla gez, veya Technopat da daha fazla zaman geçir insanlara yardımcı olmaya çalış. Bu düşünceler gelirsede umursamadan geç. Zamanla geçecektir merak etme telaşa gerek yok.

İnşallah hocam o kadar huzursuz oluyorum ki kafamdaki baskı artınca beynimde tümör var sandım daha kontrol etmedik ama inşallah yoktur dediğim gibi psikolojiktir umarım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı