Javee Picopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 47 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2022 #11 Hocam ben sınavdan mutlaka bir gün önce full favori şarkılarımı dinlerim ve öyle sınava girerim sizede tavsiye ederim
Hocam ben sınavdan mutlaka bir gün önce full favori şarkılarımı dinlerim ve öyle sınava girerim sizede tavsiye ederim
Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.665 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2022 #12 Javee dedi: Hocam ben sınavdan mutlaka bir gün önce full favori şarkılarımı dinlerim ve öyle sınava girerim sizede tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... Cidden mi beni bi kere rahatsız etti bi soruyu okuyamadım sonra zorla durdurdum
Javee dedi: Hocam ben sınavdan mutlaka bir gün önce full favori şarkılarımı dinlerim ve öyle sınava girerim sizede tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... Cidden mi beni bi kere rahatsız etti bi soruyu okuyamadım sonra zorla durdurdum
Javee Picopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 47 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2022 #13 Dorzi dedi: Cidden mi beni bi kere rahatsız etti bi soruyu okuyamadım sonra zorla durdurdum Genişletmek için tıkla... Evet genelde sınava "hazırım" diyene kadar müzik dinlemem. Hazır olduğumda tüm favori şarkılarımı dinlerim ve böylelikle müzik ihtiyacımı gidermiş olurum
Dorzi dedi: Cidden mi beni bi kere rahatsız etti bi soruyu okuyamadım sonra zorla durdurdum Genişletmek için tıkla... Evet genelde sınava "hazırım" diyene kadar müzik dinlemem. Hazır olduğumda tüm favori şarkılarımı dinlerim ve böylelikle müzik ihtiyacımı gidermiş olurum