Krambollus Decapat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 103 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #1 Merhaba Ryzen 5 5600 stok fanının sol üst vidasının kafası yalama olduğu için işlemci fanını yerinden çıkaramıyorum. Yeni fan alacağım için kırmak önemli değil ama kırmadan anakarta hasar vermeden çıkarmanın yolu varsa güzel olur. Dosya Ekleri 20240210_143546.jpg 160,1 KB · Görüntüleme: 53
Merhaba Ryzen 5 5600 stok fanının sol üst vidasının kafası yalama olduğu için işlemci fanını yerinden çıkaramıyorum. Yeni fan alacağım için kırmak önemli değil ama kırmadan anakarta hasar vermeden çıkarmanın yolu varsa güzel olur.
KS KS Krambollus Decapat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 103 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #11 EfeOzcann dedi: Eğer ki açmak istiyorsa kaliteli sağlam bir yapıştırıcı ile açılır diye düşünüyorum ama eğer ki sertse bir şeyi kirabilir açacağım diye. Genişletmek için tıkla... Fan kırılsa bile sorun değil artık yeni fan aldım anakarta zarar gelmemesi önemli. Artı 0 Eksi
EfeOzcann dedi: Eğer ki açmak istiyorsa kaliteli sağlam bir yapıştırıcı ile açılır diye düşünüyorum ama eğer ki sertse bir şeyi kirabilir açacağım diye. Genişletmek için tıkla... Fan kırılsa bile sorun değil artık yeni fan aldım anakarta zarar gelmemesi önemli.
EfeOzcann Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1.578 Çözümler 7 Yer Bornova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Şubat 2024 #12 Krambollus dedi: Fan kırılsa bile sorun değil artık yeni fan aldım anakarta zarar gelmemesi önemli. Genişletmek için tıkla... İste zorlarken yanlisikle anakarti kirmayin diye soyledim. Artı 0 Eksi
Krambollus dedi: Fan kırılsa bile sorun değil artık yeni fan aldım anakarta zarar gelmemesi önemli. Genişletmek için tıkla... İste zorlarken yanlisikle anakarti kirmayin diye soyledim.