Kafayı yemek üzereyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam eğer yazdığımı okur iseniz bana hak vereceksiniz.Eğer ki hala daha Hollanda'ya dönme şansınız varsa gidin derim.

Kümes hayvanı gibi yaşamak istiyor olabilirsiniz. Umrumda da değil. Bana dayatmaya kalkarsan işte orda patlar bomba

Hayırdır tanıyor musunuz onu? Acınası bir hayatı olduğunu, kim olduğunu biliyor musunuz?

Kümes hayvanı gibi yaşamak istiyor olabilirsiniz. Umrumda da değil. Bana dayatmaya kalkarsan işte orda patlar bomba
Kümes hayvanları pandemi dönemine dil öğrenebiliyor demek ki. İlginç. Hocam hiç kandırmayın kendinizi. Biraz çabalasanız evde de keyifli vakit geçirebilirsiniz. Çok zor değil.

Öyle bir anlatıyorsunuz ki sanki dışarı çıkınca silahlı askerler korona tedbirlerine uymayınca sizi vuracak. Şu an baya baya dışarı çıkabiliyorsunuz, Macfit'e, AVM'lere giden birçok insan mevcut. En kötü ihtimalde dışarı çıkarak yürüyüş yapıp hava alabilirsiniz de.

Hayırdır tanıyor musunuz onu? Acınası bir hayatı olduğunu, kim olduğunu biliyor musunuz?
Kişi kendinden bilir işi.

Tanımadığı birine bu tarz ithamları yönelten birine doğal olarak soracağım soru bu olur. Hayırdır kendinden mi biliyorsun?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…