Kafayı yemek üzereyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Maske takınca nefes alınmıyor mu?

Herkes bir gün ölecek o inkâr edilemez bir gerçek ama kimse ben bir gün öleceğim ne de olsa diye kendisini zehirlemez. Anlaşamadığınız konu tam olarak bu. Ben de nefret ediyorum yasaklardan ama korona belasıyla ölmemek için mecbur evimde kalıyorum. Yine dışarı çıkıyorum, çıkmak gerekiyor. Korona'dan önce eve girmeyen biriydim, benim için ne kadar zor olduğunu tahmin et. Korona bir gün illa ki bitecek o bitene kadar bu şekilde yaşamayız zaten.

İnsanlar düzeni kendi sağlayamıyor mu? Sağlayamıyorsa o insana ihtiyacımız yok zaten "ölsün gitsin".

O zaman uygula ve ağlamayı kes. Kimse sana senin bana yaptığı gibi zorla bir şeyler dayatmıyor. İstiyorsan tak.
Biz zaten uyguluyoruz da size anlatmaya çalışıyoruz. Ama fayda etmiyor. İşin komik tarafı; “Maske takma zorunluluğu, nefes alma özgürlüğümüzü kısıtlıyor.” diyen biri gelmiş bize cahil diyor. Bu arada “İstiyorsan tak.” diye bir şey de yok. Takacaksın o maskeyi. Yoksa gerçekten kafayı yersin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…