Kafayı yemek üzereyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O cümleyi ben kurmadım. Fakat cahil olan biri varsa kesinlikle sensin.

Dosya Ekleri

• wa6638kjyv751.jpg
    77,2 KB · Görüntüleme: 37

Dediğiniz şeye ne kadar katilsamda yasaklar şart kesinlikle yoksa bu salgın son bulmaz daha fazla yayılır daha fazla can kaybı olur. Ayrıca haftasonlari kafelerde vs. maskesiz oturabilirsiniz diye biliyorum (ben oturdum arkadaşlarımla bir şey diyen olmadı) ama ben ölmek istiyorum belki maske takmak istemiyordum bu dedikleriniz hakkınızı aramak değil bencilliktir başka insanların canına kast etmektir bana göre umarım bu kötü psikolojiyi anlatırsınız bu arada evet evden işe işten eve denen bu rotasyon insanı hayattan soğutuyor ne yazık ki.

O cümleyi ben kurmadım. Fakat cahil olan biri varsa kesinlikle sensin.
Aynen. Size maske takmazsanız virüs bitmez diyorum, siz reddediyorsunuz, ben cahil oluyorum. Öyle mi? İğrenç bir zihniyetsiniz. Ayrıca sen de o cümleyi kuranla aynı kafa yapısındasın.

Maske takınca nefes alınmıyor mu?

Gerçekten zor bir iş lakin rica etsem konunun tamamını okumadan mesaj yazmasanız. Çünkü ilk mesajda anlaşılmamış, konu dallanıp budaklanmamış olduğu için beni anlamdan cevap yazabiliyorsunuz. Tek olay o değil. Ayrıca evet nefes alınmıyor. Kullandığınız maske türünü bilmiyorum ama eğer gerçekten koruyan bir maske takarsanız anlarsınız ne demek istediğimi.

Aynen. Size maske takmazsanız virüs bitmez diyorum, siz reddediyorsunuz, ben cahil oluyorum. Öyle mi? İğrenç bir zihniyetsiniz.
Nesin sen bilim insanı mı? Doktor musun? Hayırdır ne vasfın varda yorum yapıyorsun geniş geniş. Dünyada hangi ülke açık alanda maske zorluyor. Allah aşkına örnek ver?

Maskelerin üretim standartı nedir? Nerde üretilir, ne malzeme kullanılır? Nasıl bu kadar eminsin?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…