Kafayı yemek üzereyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Maskelerin üretim standartı nedir? Nerde üretilir, ne malzeme kullanılır? Nasıl bu kadar eminsin?
Sizin için yeterli vasıfa sahip miyim bilmiyorum öncelikle (!)
Babamın çalıştığı yerde maske üretimi yapılıyor da oradan biliyorum bunları.
Şimdi maskeler için özel makineler var. Bu makineler steril ortamda duruyorlar. Çalışanlar kafasına bone ağzına maske ve ellerine eldiven takıyor. Paketleme sırasında ise en ufak leke bile maskenin çöp kutusuna gitmesine ya da steril bir şekilde yıkanmasına neden oluyor.

Sen de Kuzey Kore'ye git. Tam senlik. Yasak bile yasak. Uymayana kurşun!
Bak karışmayayım, susayım diyorum ama yine de susamıyorum.

Bazı konularda sonuna kadar haklısın, bazılarında ise saçmalamışsın.

Blaziken için de aynı durum geçerli.

Doktorların, Profesörlerin parayla satın alınabildiğini gördük. Koronavirüs'ün aslında gerçekten bir virüs olduğunu bile bilmiyorken gereksiz ve saçma tartışmalara giriyorsunuz.

Yasakların uygulanması taraftarıyım, yanlış anlama beni.

Griple Koronavirüs'ün neredeyse aynı semptomları göstermesi de işin cabası.

Ben iki kere Koronavirüs geçirdim, bir şey hissetmedim, belki genç olduğumdandır deyip geçiştirdim.

Ailemde Koronavirüs geçirdi, bak sana şöyle diyebilirim; Sadece öksürüyorsun, burnun falan akıyor.

Griple aynı semptomlar yani, insan şüpheleniyor tabii.

Belki de kalp krizinden öleni virüsten öldü diye yazıyorlar, bilemezsin.

Avrupa'da ki milletler protesto ediyorlar çünkü adamların kafasında "Virüs yok." algısı var.
Adamlar protesto ederken onlarda ki vaka artışı bizimki kadar hızlı değil nasılsa, garip.

Elin ülkesi kuyuya atlasa sende mi atlıcan? Zorlamıyorlarsa kendi cahillikleri.

Hocam salgın ve olağan üstü hal vb. durumlarda devlet sizin seyahat özgürlüğünüzü engelleyebilir.
Hocam ben geçirdim ve koronavirüs gerçek bir virüs.

Ben de diyorum ki nerden biliyorsun? Bana hala açık alanda maske zorlaması yapan ülke göstermedin. Nerden biliyorsun maske işe yarıyor?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.JPG
    66,3 KB · Görüntüleme: 49
Salgın varken seyahat mi edeceksiniz?

Miting konusunda haklısın.Umarım bağışıklık pasaportu gibi bir şey çıkar istediğiniz gibi seyahat edebilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…