Kafayı yemek üzereyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de diyorum ki nerden biliyorsun? Bana hala açık alanda maske zorlaması yapan ülke göstermedin. Nerden biliyorsun maske işe yarıyor?
Maske işe yarıyor arkadaşım. Bunu ne zaman anlayacaksın? Adam seyahat hakkım elimden alındı diyor ya. Kardeşim sen iyi misin? Samimi soruyorum. Millet ölüyor dışarda. Her gün 100’lerce insan ölüyor. İnsanlar yakınlarını kaybediyor, sizin şu pislik zihniyetiniz yüzünden!

Hocam ben mi yanlış biliyorum?Devlet olağan üstü hal veya salgın durumlarında seyahat özgürlüğünü kısıtlayamıyor mu?
Arttık olağan üstü hale gerek yok. Sarı buzağı verdiniz.

Ben de diyorum ki nerden biliyorsun? Bana hala açık alanda maske zorlaması yapan ülke göstermedin. Nerden biliyorsun maske işe yarıyor?
Sabahtan beri saçma sapan ekran görüntüleri ile kendinizi kanıtlamaya çalışıyorsunuz, sadece gülüyorum.

Her gün 100 lerce insan ölüyor?

Ortalama ölüm oranı 67!!!
Totalde 35.000 bile değil. Geçen sene sadece ABD'de trafik de ölüm sayısı 30.000 den fazla

Piskoloğa git uzaklaş tatil yap.

Her gün 100 lerce insan ölüyor?

Ortalama ölüm oranı 67!!!
Totalde 35.000 bile değil. Geçen sene sadece ABD'de trafik de ölüm sayısı 30.000 den fazla
Veriler gerçeği yansıtmıyor, tahmin ettiğinden daha fazla insan ölüyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…