Kafayı yormayan oyun önerisi

MightySeja

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, kafayı fazla yormayan oyun önerisine ihtiyacım var ne demek istiyorum hemen örnek vereyim:
  • Online veya offline fark etmez.
  • Mesela BF1 rekabetçi değil gir istediğin kadar adam vur 2-3 saat oyna çık.
  • Ya da Far Cry tadında hikayeli ama 2 saat ara sahne izlemediğimiz oyunlar bu yüzden RDR2 oynayamıyorum mesela konuşmalardan içim bayılıyor.
  • Gireyim kısa kısa konuşmalar olsun vurayım kırayım parçalayayım.

Online olursa tabii daha iyi olur ama dediğim gibi rekabetçi olmasın CS, LoL gibi oyunlarda aşırı hırs yapıyorum sinirleniyorum başım ağrıyor durduk yere.
Destiny, Warframe gibi mesela ama bunlardan da oynamaktan sıkıldım o yüzden bunların dışında öneri bekliyorum. Dediğim gibi uzun uzun konuşmalar ya da uzun araştırmalar yapmam gerekmesin mesela MMORPG'ler öyle 1 itemi yapmak için bile 100 tane rehber okuman gerekiyor oyun mu oynuyoruz kitap mı okuyoruz...

Son düzenleyen: Moderatör:
DOOM Eternal, Paint the Town Red.

Son düzenleme:
Doom 2016. Taktik yok, ara sahne yok, hikaye yok. Sadece aksiyon, parçalama ve zevk var. Hiçbir şey düşünmeden bütün düşmanları testereyle parçalayıp sinir ve stresinizi atabileceğiniz harika bir oyun. Eternal'ı oynamaya kalkarsanız sinirden bilgisayarı kırarsınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı