Kafe menü yazılımı için özellik önerisi

Sinan Uğurlu

Kilopat
Yer
Datacenter
Daha fazla  
Meslek
Yazılım ve Ağ Altyapı Danış.
Bir web sitesi geliştiriyorum, amacım; kafe veya restoranların QR kod ile menülerini yayınlaması, ancak bunun yanında ek yazılımlar da geliştirmeyi istiyorum, mesela garsonlar için bir adisyon yazılımı gibi, sizlerden isteğim bana tavsiyeler vermeniz, yazılım için ekleyebileceğim özellikler gibi.

Şu anda eklediğim özellikler;

1. Şube sistemi (ürünler tek noktadan ekleniyor, ancak fiyat bilgisi her şubede farklı)
  2. Özelleştirilebilir menü (her firma veya şube kendi menüsünü özelleştirebilecek, 4 adet farklı menü stili yaptım, bu menülerde arka plan resmi, yazı fontları gibi birçok kısmı özelleştirebiliyorlar.)
Şu an için en belirgin özelliklerim bunlar, tavsiyeleriniz var mı?

En çok hoşuma giden özellik garson çağır butonuna basınca kafenin hoparlörlerinden gelen zil sesi ekranlarında hangi masadan çağrıldığı çıkma özelliği, bunun için her masaya özgü bir QR kod mu var bilmiyorum.

Etrafında QR kodlu kafeleri gezip gözlemleyebilirsin.

En çok hoşuma giden özellik garson çağır butonuna basınca kafenin hoparlörlerinden gelen zil sesi ekranlarında hangi masadan çağrıldığı çıkma özelliği, bunun için her masaya özgü bir QR kod mu var bilmiyorum.

Etrafında QR kodlu kafeleri gezip gözlemleyebilirsin.
Cevabın için teşekkür ederim, eğer müşteri güzel bir sistem olsun derse evet, her masaya özel bir qr kod üretmek gerekir, ancak bunla uğraşamam derse müşteriye masa numarasını seçmesi için bir combobox gösterilerek seçilen masaya yönlendirilebilir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı