Kafede haklıyken haksız duruma düşmek

Daha fazla  
Moralim çok bozuk. Konuya giriyorum. Üç arkadaş PlayStation Cafe'ye gittik ve kendi aramızda üç kişi turnuva yapacaktık. Oradaki abi de bize fikstür falan hazırladı averajlı falan, sonra biz iki tur olacak dedik. Bizim bir arkadaş var. Oyunu benden kötü oynuyor, ben de çok kötü takım aldım ve yenildim. Herkes aynı puandaydı ama benim averaj puanım düşüktü. Ben de rahat oynamıştım nasıl olsa bir dahaki maç yeneceğim nasıl olsa diye, ondan sonra birden kalktılar maç bitti diye ve ben söylüyorum hani rövanş olacaktı diye ama anlamıyorlar, biz öyle bir şey dememiştik diye, sonra az daha kavga edecektik. Abi geldi bize şans kartı çektirdi ve ben kaybettim. Hesabı bana ödettiler ve az para da değildi. 50 TL ödedim ve ben öğrenciyim. Bu parayı kolay bulmuyorum ama en çok koyan haklıyken haksız duruma düşmekti. İçimi döktüm, fikirlerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayıp olacak arkadaşların harbiden kötü ahlak örneği sergiliyorlar. Bunu sana yapan insan seni kullanan insandır. Sen bilirsin ama bence yol verilme vakitleri gelmiş olabilir. Para için çok üzüldüm bir daha öyle antin kuntin kart çekmeli bir şey yapmazsın çözülür. Umarım hayatında mutluluğu yakalarsın tekrar arkadaş konusunda.

Moralim çok bozuk. Konuya giriyorum. Üç arkadaş PlayStation Cafe'ye gittik ve kendi aramızda üç kişi turnuva yapacaktık. Oradaki abi de bize fikstür falan hazırladı averajlı falan, sonra biz iki tur olacak dedik. Bizim bir arkadaş var. Oyunu benden kötü oynuyor, ben de çok kötü takım aldım ve yenildim. Herkes aynı puandaydı ama benim averaj puanım düşüktü. Ben de rahat oynamıştım nasıl olsa bir dahaki maç yeneceğim nasıl olsa diye, ondan sonra birden kalktılar maç bitti diye ve ben söylüyorum hani rövanş olacaktı diye ama anlamıyorlar, biz öyle bir şey dememiştik diye, sonra az daha kavga edecektik. Abi geldi bize şans kartı çektirdi ve ben kaybettim. Hesabı bana ödettiler ve az para da değildi. 50 TL ödedim ve ben öğrenciyim. Bu parayı kolay bulmuyorum ama en çok koyan haklıyken haksız duruma düşmekti. İçimi döktüm, fikirlerinizi bekliyorum.
Eğer orada sesli olarak arkadaşlarına iki maç yapacağız dediysen ve onlar hayır diyorlarsa yalancı oldukları belli.

Kendin etmiş kendin bulmuşsun. Boşuna demiyorlar rakibini hiçbir zaman küçük görme diye :)
images (7).jpeg

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı