Kafede saatlerce oynayıp para kaybetmek

Her gün gidip böyle para harcamak enayilik kusura bakmayın. İnternet kafe'ye gideceğime 3000 tlye GTX 970 sistem alırım daha iyi :D Sistemin varsa daha da garip.
Sistem yokki onun dışında 3000 tlye gtx 970 sistem nerden bulcam hocam

Olmaz olmaz. TL olarak biriktirmeyin.
Hocam ben o kadar para biriktirmeye geçtim para bile alamıyorum günlük 100tl zor.

Ben liseye giderken diğer aktivitelere paramız yetmeyeceği için internet kafeye giderdik de, şimdi şu paraya bilgisayar oynanıyor olması ilgincime gitti. Ekonomi çok kötü yerlere geldi evet ama günümüz şartlarında bile saatlik 45 lira gayet güzel para yani.

Senin şu an yapacağın tek şey seni o cafeden kurtaracak en kötü bir sistem.

Ben de zaten sistem almayı istiyorum, siz sanmayın yani gittiğime "diyorum benim olsa" falan diye... İşte öyle bir şey olması çok. Her gün bakıyorum, Vatan'dan, oradan buradan “alacağım, alacağım” diyorum; bakıyorum, 5 kuruşum yok. İnternet kafeye son çare diyorum, gidiyorum oraya, bakıyorum oynuyorum. Çünkü benim elime bir kere bile yüksek para geçmedi ki öyle bilgisayar alacak kadar.

Şu an lise 2'ye gidiyorum. Yazın da çalışacaktım, aylık 10 bin veriyordu hurda işiyle ilgili bir iş. 40 derece havada, 12 saat boyunca durmaksızın çalıştırıyordu. Esmerim, iyice esmerleştim. Çok kötü oldum, her yerim yandı. Çıktım işten. Sonra “olmayacak” filan dedim işte.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı