Kafedeki bilgisayarlarda siyah ekran sorunu

Becl

Kilopat
Katılım
3 Haziran 2014
Mesajlar
156
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Cafede oluşan yeni bir sorunum mevcut. Yan yana sıralı şekilde bilgisayarlar mevcut hepsinin kendi üçlü prizi var. Baştan 5. bilgisayarda görüntü sorunu oluyor. Windows geliyor ama ondan sonra açılmıyor siyah ekranda kalıyor. Arkadan kasanın güç kablosunu çıkartıp taktığım zaman yanındaki 4 ve 6. bilgisayarların monitörleri görüntü gidip geliyor. Çözüm ise şu şekilde buldum. Tüm cafede bilgisayarların fişini çekip bir süre bekledikten sonra takıyorum. Çalışmayan bilgisayar çalışmaya başlıyor. Sabit bir bilgisayar değil bu durum diğer bilgisayarlarda değişkenlik gösterebiliyor. Bu çözümü gün içerisinde yapamıyorum ve o gün o bilgisayar kullanılamıyor. Önerisi yada çözüm sunabilecek arkadaşlar var mı ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir yerde bi topraklama veya kaçak oluşmuştur. Bilgisayarları açmayı zorlamayın anakart arızası gibi ciddi sorunlar ile karşılaşabilirsiniz. Elektrikçi yardımıyla kaçağı bulun. Prizlerden veya ana şartelden diye düşünüyorum.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı