Kafein kapsülü önerisi

TheDenizz

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, YKS öğrencisiyim. Normalde her sabah 1 bardak Türk kahvesi içiyorum ama kafein ihtiyacımı tam karşılamadığını biliyorum ve çok da kahve tiryakisi oldugum soylenemez, sadece kafein için tercih ettiğim bir içecek. Emin olmamakla birlikte 1 fincan Türk kahvesinde ortalama 70mg kafein varmış ki diğer kahve türlerine göre bir hayli düşük. Kafein kapsülleri de genellikle 200mg oluyor. Öncelikle kapsül kullanmamı tavsiye eder misiniz ya da her gün 1 tane kullanmam doğru olur mu? Onun dışında hangi markanınkini tercih etmeliyim? Çok pahalı olmadıkça fiyatin önemi yok, işimi görmesi yeterli. Teşekkürler.

200mg kafein zararlı olmaz. Acıbadem hastanesinin yazdığı bir yazı;

400 mg kafein günde fazla mı?

Günlük kafein tüketiminin kilo başına 3-5 mg düşecek şekilde yani yaklaşık 200-300 mg olması önerilir. Ancak günde 400 mg kafein tüketmek çoğu insanı olumsuz etkilemez.

Merhaba ben de sizinle geçen sene aynı yollardan geçmiş biri olarak 5M Migros'tan indirimde.
Nature's supreme markasını almıştım. Ancak size önerim benim gibi bu durumlara düştüyseniz böyle şeylerden medet ummamak. Maalesef ben böyle şeylerle daha fazla odak daha fazla çalışacağımı vs düşündüm ama öyle olmadı. Vücudumun kafeine olan toleransı arttı ve daha fazla içtiğinde kahve veya kapsül kalp çarpıntısı yaptı. Sağlık anlamında bir sıkıntı yaşamadım başka herhaangi bir uyarıcı kullanmadığım için. Ama size önerim şu anki aklım olsaydı bu işlere girmezdim vücut yorulduğunda sadece uyuyun vücudunuzu dinleyin. Soracağınız başka herhangi bir şey varsa sorabilirsiniz.

Merhaba ben de sizinle geçen sene aynı yollardan geçmiş biri olarak 5M Migros'tan indirimde.
Nature's supreme markasını almıştım. Ancak size önerim benim gibi bu durumlara düştüyseniz böyle şeylerden medet ummamak. Maalesef ben böyle şeylerle daha fazla odak daha fazla çalışacağımı vs düşündüm ama öyle olmadı. Vücudumun kafeine olan toleransı arttı ve daha fazla içtiğinde kahve veya kapsül kalp çarpıntısı yaptı. Sağlık anlamında bir sıkıntı yaşamadım başka herhaangi bir uyarıcı kullanmadığım için. Ama size önerim şu anki aklım olsaydı bu işlere girmezdim vücut yorulduğunda sadece uyuyun vücudunuzu dinleyin. Soracağınız başka herhangi bir şey varsa sorabilirsiniz.
Amacım yorulduğumda uyumamak zaten ve aşırı dozda kullanmam. Günde 1 tane kullanırım maksimum.

Amacım yorulduğumda uyumamak zaten ve aşırı dozda kullanmam. Günde 1 tane kullanırım maksimum.

Anladım demek istediğinizi kahve içmenizi öneririm eğer idrara çıkma konusunda bir sıkıntınız yoksa. Almak isterseniz bilindik markalardan alın dediğim marka gibi. Çünkü içindeki toz tamamen ve istediklerini koyabilirler kapsülün içine.

Anladım demek istediğinizi kahve içmenizi öneririm eğer idrara çıkma konusunda bir sıkıntınız yoksa. Almak isterseniz bilindik markalardan alın dediğim marka gibi. Çünkü içindeki toz tamamen ve istediklerini koyabilirler kapsülün içine.

Okulda sıkar sürekli tuvalete gitmek tabii.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı