Kafkas üniversitesi YBS okunur mu?

Anladım. Öncelikle allah razı olsun çok iyi bilgiler verdiniz hocam peki 1+1 veya 1+0 fatura dahil apartların fiyatını biliyor musun ortalama
Bilmiyorum pek hocam. En son öylesine baktığımda fiyatlar bu şekildeydi. Şu an hangi ev ne fiyattadır çok bir fikrim yok.
siz kyk'da kalıyorsunuz sanırım
Evet. KYK yurdu daha kolayıma geldiğinden bir de ailem yok dediği için kalıyorum. KYK yurdundan o kadar şikayetçi değilim ben. Kaloriferleri de sonuna kadar açıyorlar.

Diploma için okuyacaksan zahmet etme açıktan oku.

Açıkçası şöyle yazılımı kendimde öğrenirim diye düşünüyorum temelim var yazılımda şu an Konya'da okuyorum 2.sınıfım yazılımla alakasız bir bölüm, açıktan 2.üniversite kapsamında YBS okusam olmaz mı hocam, kafkasya üniversite YBS okusam hayatım o kadar değişmez diye düşünüyorum hangisi mantıklı sizce? 1 mi 2 mi daha mantıklı

2 üniversite kasacaksan söylendiği gibi boşuna okula gitme. Lisans diplomanın varsa gerisi sizde bitiyor. Kimse Metin2 envanteri gibi diplomalarınıza bakmaz.

Okul okumak sınava çalışmaktan daha zor olmalı. Degilse bölüm pek bir işe yaramiyordur bence. Ben hayatımda çalışmadığım kadar çalıştım üniversitede. YKS'ye yönelik 1 saat belki calismisimdir. En basit derse dahi çok daha fazla çalıştım üniversitede.

2 üniversite kasacaksan söylendiği gibi boşuna okula gitme. Lisans diplomanın varsa gerisi sizde bitiyor. Kimse Metin2 envanteri gibi diplomalarınıza bakmaz.

Okul okumak sınava çalışmaktan daha zor olmalı. Degilse bölüm pek bir işe yaramiyordur bence. Ben hayatımda çalışmadığım kadar çalıştım üniversitede. YKS'ye yönelik 1 saat belki calismisimdir. En basit derse dahi çok daha fazla çalıştım üniversitede.

Değerli bilgileriniz için teşekkür ederim, O zaman şöyle yapıyorum hocam ben Konya'da iktisat okumaya devam ediyorum aynı zamanda açıktan'ta aynı anda YBS okumak, boş zamandada yazılımla ilgilenmek böyle daha mantıklı olur diye düşünüyorum, kafkas üniversitesine gitmeme gerek yok diye düşünüyorum o zaman düzen bozup gitme amacım kafkasya yazılım öğrenip diploma alıp çalışmaktı. Kısaca kafkasya YBS okumaya gitmeye değer mi o kadar masraf yoksa açıktan o diplomayı alsam bir farkı olur mu iktisat okurken aynı anda @Vavien. Son görüşünüzü yazabilir misiniz sonra sizi en iyi cevap olarak işaretlemek istiyorum?

Çözüm olarak seçilecek bir şey değil. Kişisel bir şey bu.

Programlama ile ne yapacağınıza göre değişmekle beraber öğrenmek için okula gitmenize gerek yok. Halkımız çok büyütüyor. Dil öğrenmek sanıyor olayı.

Oturup programlama işi istiyorsan alana göre değişmekle beraber mühendislik daha mantıklı. Dediğim yere çıkıyor.

Programlama ile ne yapacağınıza göre değişmekle beraber.

Bir şirkette yazılım geliştiricisi olarak çalışmayı düşünüyorum bunun için diplomaya gerek yok mu yani hocam Konya'da iktisat okumaya devam ederken yazılım kursuna gidip yazılım geliştiricisi olabileceksem eğer YBS'yi kafamdan silerim komple. Nedir görüşünüz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı