Y ybs istiyo Femtopat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Kadın 26 Temmuz 2024 #31 muzzyn dedi: İlgili falan değiller herkes kafasına göre takılıyor. İlk sene bütün sözel dersleri dayıyorlar yazılım ağırlıklı falan değil. Genişletmek için tıkla... ohaa ciddi misin yazmıyorum kafkasi çok teşekkürler listete ekleyecektim sayemde çıkarıyorum
muzzyn dedi: İlgili falan değiller herkes kafasına göre takılıyor. İlk sene bütün sözel dersleri dayıyorlar yazılım ağırlıklı falan değil. Genişletmek için tıkla... ohaa ciddi misin yazmıyorum kafkasi çok teşekkürler listete ekleyecektim sayemde çıkarıyorum
B bogazici99 Centipat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 185 28 Temmuz 2024 #32 Bence ileride buraları bile kazanmak için mezuna kalabilirler YBS çok değerli bir bölüm.
Y ybs istiyo Femtopat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Kadın 28 Temmuz 2024 #33 bogazici99 dedi: Bence ileride buraları bile kazanmak için mezuna kalabilirler YBS çok değerli bir bölüm. Genişletmek için tıkla... Evet öyle çok değerli bir bölüm ama biri şey yazmıştı sadace sözel olarak gidiyorlarmış yönetimi yok sistemi yok. Hocalar da pek ilgilenmiyorlarmış.
bogazici99 dedi: Bence ileride buraları bile kazanmak için mezuna kalabilirler YBS çok değerli bir bölüm. Genişletmek için tıkla... Evet öyle çok değerli bir bölüm ama biri şey yazmıştı sadace sözel olarak gidiyorlarmış yönetimi yok sistemi yok. Hocalar da pek ilgilenmiyorlarmış.