Kafkas üniversitesine gidilir mi?

Angels14

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, universiteye yeni geçecek birisi olarak tercih zamani yapilacak en buyuk hatalardan birini yapıp ailemi dinledim, ve tercihlerime kafkas universitesi kimya bölümü (kars) ekledim. Büyük ihtimal orası gelecek. Muhtemelen YKS'ye tekrar hazırlanırim. Size sorum şu:
1- Kafkas üniversitesine harbiden gidilir mi sizce? (Gerçekçi bir sekilde.)
2-YKS'ye hazırlansam kırık OBP beni cok geri atar mı (sayisal 350-450k arasi bir puan yapmayi hedefliyorum ya da TYT de 600K).

OBP'n kaç bilmiyorum ama 70 OBP'lileri bile sıralamada çok geriye atarken seni kırık OBP ile ne kadar atar bir düşünmelisin bence.

Tekrar hazırlanacaksan bunu 2 yıla yay bence. Temelin eksik gibi duruyor. Hem de kimya bölümü muhtemelen yeterince zorlayıcıdır. Pardon hedeflediğin sıralamayı görmemişim. Kırık obp ile bile rahatça yapılır o sıralamalar.
Yani siralama ve puan olarak çok üst bi siralama hedefim yok zaten

Kafkas köklü bir üniversite aslında, ancak Kimya bölümü iyi bir üniversitede dahi tercih edilmesi önerilmeyen bir bölüm.
Neden peki?

Sayısal 400k yapıp ne okumayı planlıyosun?
Başka bir universitede kimya bolumu, yada o siralamalara gelen başka bölümler. Açıkçası 4 yıllık bile okusam meslek sahibi olabileceğimi düşünmüyorum 2 yıllık antalya/izmirde okuyup zamaninda stajyerlik yaptığım yerde işe girme gibi bir planım var.

Merhaba, universiteye yeni geçecek birisi olarak tercih zamani yapilacak en buyuk hatalardan birini yapıp ailemi dinledim, ve tercihlerime kafkas universitesi kimya bölümü (kars) ekledim. Büyük ihtimal orası gelecek. Muhtemelen YKS'ye tekrar hazırlanırim. Size sorum şu:
1- kafkas üniversitesine harbiden gidilir mi sizce? (gerçekçi bir sekilde.)
2-YKS'ye hazırlansam kırık OBP beni cok geri atar mı (sayisal 350-450k arasi bir puan yapmayi hedefliyorum ya da TYT de 600k).

Kars'ta yaşıyorum. Beklentileriniz yüksek değilse okunur bence. Sizi yanlış yönlendirmek istemem ama Atatürk Üniversitesi'nin kampüsüne girdiğim zaman cidden kafkasla arasında fark olduğunu fark etmiştim. YouTube'da videoları var.

Kars'ta yaşıyorum. Beklentileriniz yüksek değilse okunur bence. Sizi yanlış yönlendirmek istemem ama Atatürk Üniversitesi'nin kampüsüne girdiğim zaman cidden kafkasla arasında fark olduğunu fark etmiştim. YouTube'da videoları var.
Youtube'da fakultenin içine girip gostermiyorlar malesef

YouTube'da fakultenin içine girip gostermiyorlar maalesef.

Hocam fen edebiyat fakültesinin içine defalarca girdim. Dediğim gibi beklentiniz ne bilmiyorum ama kötü değil bence. Sizi yanlış yönlendirmek istemem size kötüde gelebilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00